Opis

【Vrlo učinkovit za kosu zraka】 za kosu sa velikim spremnikom za vodu kapaciteta 2800 ml, to može brzo i učinkovito ukloniti do 1000 ml vlage iz zraka (temperatura: 86 ° C, vlažnost: 80% relativne vlažnosti zraka) na dan.Poboljšajte kvalitetu okoliša i učinite vaš dom sa svakim мгновением udobnije i zdravije.

Postoji posebna tipka rasvjete, koja se može emitirati od 7-boje za isticanje romantični ugođaj za vas.Malo za kosu proizvodi manje od 40 decibela buke pri radu, a njegov tihi rad stvara ugodnu i opuštajuću atmosferu u vašoj spavaćoj sobi i uredu.

【Kompaktan i prenosiv】 kućni odvlaživači su težine manje od 6 kilograma i male dimenzije (8,3X5,5X13,8 inča).On je pogodna za različite prostore (preporučena površine 107 m2 - 500 m2).Prijenosni kosu možete lako postaviti bilo gdje.On je idealan za kupaonice, malog podruma, garderobom, kuhinje i dnevnog boravka.

Ovaj prijenosni mali sušenje se automatski isključuje, kada je spremnik za vodu popunjava na 2600 ml, kako bi se spriječilo prelijevanje spremnika za vodu.Svjetlosni indikator svijetli crvenom, kada je potrebno isprazniti spremnik za vodu.Vrlo lako skinuti rezervoar za vodu i stavite ga natrag u kosu.

Odvlaživači su dizajnirani s dva načina rada, koje zadovoljavaju sve potrebe za осушению zraka kod različitih ljudi.Možete slobodno prebacivati između dva načina rada.U stanju visoke brzine vlažnost brzo opada.U noćnom načinu rada on pruža tihi rad sušnice zraka, tako da možete mirno spavati.

Više informacija

Napon (U)

5V

Način rada

spavanje

Težina proizvoda

6 Pounds, 6 pounds

Način ovlaživanja

Puštanje magle

Boja

Crvena

U kompletu komponente

Vodič za korisnike, adsorpcioni

Buka

36 db

Propusnost zraka

5,9 kg

Prostran

1 l, 2600 mililitara

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Specijalna funkcija

Prijenosni, Tihi rad, Automatsko isključivanje, Led indikator napajanja

Naziv

ZHUIYAN

Datum upis u prodaju

21. svibnja, 2022

Površina poda

500 četvornih metara

ASIN

B0B1X2V1QQ

Dimenzije proizvoda

5,5 D x 8,3 W x 13,8 H

Snaga (W)

1w

Preporučena primjena proizvoda

Početna

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5