Opis

prilagodnik za bežičnu mrežu - to je proizvod razvijen s obzirom na rastuće potrebe ljudi kojima je hitno potreban je učinkovit rad i stil života.Ovaj proizvod je puno brži, sigurniji i stabilniji od drugih adaptera.Bežični dvofrekvencijska (2,4 Ghz 150 Mbit / s ili 5 Ghz 433 Mbps) mrežna kartica sa adapterom Wi-Fi PCI Express (PCIe) S vanjskim skidaju antene, posebno dizajniran za pregledavanje web-stranice, on-line igre i streaming HD videa, pruža сверхбыструю posao.On također može uključiti na vašem PC funkciju, kompatibilan s Bluetooth 4.0.

U skladu sa standardima IEEE 802.11 ac IEEE 802.11 n / a / b / g

Podržava PCI-E 1.1x1

Dvostruka frekvencija 2,4 G /5G opcionalno, brzina u rasponu od 5 Ghz do 433 Mb/s, brzina u rasponu od 2,4 Ghz, do 150 Mbps

Podrška za Cisco CCX

Podrška za više bssid-ove

Antena: dual-band udaljiti neusmjerenu antene 2 * 5dBi

Operativni sustav: Windows 7/8.1/10 (64bit, 32bit)

Bluetooth-kompatibilni 4.0

1 x 600 m WiFi PCI Express adapter

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije kupnje.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Usluge nakon prodaje

O isporuci:

1. Poslat ćemo vam robu u roku od 4-5 dana nakon što je vaša uplata će biti završen.

2. Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.

O carinskoj obavijesti :

1. Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske usluge, naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne refundira troškove dostave za neuspjeh u slanju.

2. Trošak dostave se ne uključuje porez na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

3. O carinjenje: Za zemlje koje je teško proći kroz običaje, kao što su: Brazil, Čile, Turska, Argentina itd., Pobrinite se da imate priliku proći granice.Mi ne povrat novca, ako kupac ne može proći granice i carina oduzima parcelu.4. Ako je vaše mjesto uklonjena, tada je potrebno platiti 38 dolara.

O возвратах:

1. Mi ćemo se potruditi da na najbolji mogući način služiti našim klijentima.

2. Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac snosi odgovornost za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku nadoknaditi troškove oštećenja ili gubitka.

3. Kupac je odgovoran za utovar trošak vraćanja robe.

O jamstvu i održavanje:

1. Nudimo besplatnu zamjenu u roku od 1 mjeseca.Kupci mogu zatražiti zamjenu u roku od 15 dana od primitka vama robe.Kupac mora vratiti nam robu u izvornom stanju i mora snositi troškove prijevoza za povratak.

2. Mi također pružaju besplatan servis u roku od jedne godine.Kupac mora vratiti nam robu u izvornom stanju i mora snositi troškove prijevoza za povratak.

Ako je potrebna zamjena bilo kakve detalje, kupac također mora platiti troškove zamjenjivih dijelova.

3. Prije povratka robe, molimo vas da potvrdite povratnu adresu i način dostave s nama.Nakon toga, kako ćete proći roba logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi ćemo to popraviti ili обменяем ih što je prije moguće.

O unosima:

1. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

2. Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Više informacija

Naziv

ИфАньХеРонг

funkcija 4

dual-band

Priključak adaptera

PCI-E

Vrsta

Bežični

Pogled

Domaći

Bežični protokol

802.11 n, 802.11 a / g, 802.11 ac

Primjena

Za desktop

Broj modela

Adapter, kompatibilan sa PCI WIFI, Bluetooth

Oprema

DA

Применимый tip mreže

Ethernet

Trajanje

Other

funkcija 2

Dual-band WiFi adapter

Brzina prijenosa putem lokalne mreže

Ethernet

Brzina prijenosa

Drugo

funkcija 3

bežična mrežna kartica

funkcija 1

600 m USB WiFi adapter

Podržana frekvencija Wi-Fi

2,4 G i 5G

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip sučelja

PCI Express

Podrška za OS

Za Windows 7/8.1/10 64bit

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5