Opis

Uživajte u osvježavajući tuš na otvorenom uz ovaj prijenosni korača torbe za tuširanje.Ona broji 12 l vode i osigurava konstantan protok u roku od 10 minuta.Torba je izrađena od взрывозащищенного materijala i može zagrijati zbog solarne energije.On ima široku primjenu za kampiranje, planinarenje, šetnje, ribolov i još mnogo toga.

Naziv: Ulica vodootporna torba za tuširanje

Materijal: PVC + TPU

boja: siva

Kapacitet: 12 l

Veličina: 50 * 20 cm

Popis:

Solarna vreća za tuširanje * 1

Pogledajte detalje proizvoda

1. Uživajte osvježavajući tuš kadom: Ovaj prijenosni torba za tuširanje za kampiranje omogućuje vam uzeti udoban tuš u svakom mjestu, gdje god išli.On ima strukturu savjeta, koji vam omogućuje regulirati protok vode u skladu s vašim potrebama na kupanje.

2. Visoki kapacitet: Zbog velikog spremnika za skladištenje vode, zapremine 12 l, ovaj prijenosni pješačkih torba za duša može osigurati dovoljne količine vode za nekoliko duša, što vam štedi vrijeme i energiju.

3. Brzo punjenje: više ne brinite o tlakovima vode ili ustanovite potrošnji.Naša prijenosna torba za tuširanje opremljen педальным pumpom i быстроразъемным priključak koji vam omogućuje kontrolu potrošnje vode i pritisak.

4. Zaštita od visokog tlaka: Ovaj prijenosni torba za tuširanje za kampiranje взрывозащищенна i može da izdrži visok pritisak, bez curenja ili pucanja.Ona ima strukturu mlaznice visokog pritiska, koja osigurava stalan i snažan protok vode.

5. Univerzalna upotreba: Želite li oprati automobil, zaliti biljke ili osvježavajući tuš na otvorenom, ova pješačkih torba za duša će zadovoljiti vaše potrebe.To je naširoko koristi za kampiranje, planinarenje, šetnje, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom.

Više informacija

Vrsta

Ostalo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5