Opis

Za Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI T8 Max T8 T8 + Series/T9/N8 N8 Pro Plus/N8 Pro Rezervni Dijelovi za Robota-Usisivača

Primjenjuje model: Pogodno za robota-usisivača Ecovacs DEEBOT OZMO serije T9/T8 Max/T8 AIVI/N8 Pro/N8 Pro+. (Molimo potvrdite model vašeg usisivača prije kupnje)

Glavna četka: Nedavno razvijen glavna četka sa zaštitom od namatanje, роликовую četkica može okretati za prilagođavanje, ona može skupljati prašinu u vrećicu i spriječiti запутывание kose.

Bočna četka: Četke za подметания rubova pomažu prodrijeti duboko u uglovima i čvrsto naliježu na zidove i postolje, pružajući vrhunsku čistoću prostora.

Hepa filtar omogućuje održavanje učinkovitost čišćenja opreme strojevi, istovremeno smanjuje prodiranje prašine, polena i drugih alergena u zraku koji udišete.Otirač za obuću ima jak i dugotrajan моющей sposobnost, koja se lako nosi s različitim mrljama, kao što su tragovi na podu, ostatak soka i uljne mrlje.

Preporučuje se zamjena rezervnih dijelova svaka 2-3 mjeseca, ovisno o učestalosti uporabe, kako stroj radi s maksimalnim učinkom

Kompatibilan sa modelom:

za robot-usisivač-T8 AIVI T8 Max T8 T9 serije N8 Pro N8 Pro+

(Naziv modela: za Ecovacs DEEBOT OZMO)

Materijal: plastika + mikrovlakana

boja: kao što je prikazano

Upućivanje sadržaj:

1 x glavni četka

6 x bočna četka

3 x Hepa filter

5 x otirač za obuću

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

220 U

Snaga (W)

50 W

Naziv

Cikuso

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

funkcija

Mokro i suho

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5