Opis

Navlaka za gitaru Pleroo Custom Guitar pickgaurd - Za navlaka za gitaru Firebird bez kontrolnog otvora za grebanje To je visokokvalitetna zaštita od ogrebotina za zaštitu gitare; Kvalitetan materijal konstrukcije-3Ply, Potpuno novi, na vrhu ima zaštitni film.

Upućivanje uključuje: masku od 1 predmet i pričvrsne vijke iz 7 predmeta.

Dostava i rukovanje

· Jamčimo za slanje u roku od 48 sati nakon potvrde plaćanja (osim praznika i vikenda).

· Za klijente iz SAD-a poslat ćemo dostave ePacket iz Kine, ona obično stiže u roku od 7-12 radnih dana.Za ostale klijente, mi ćemo poslati standardnim međunarodnim poštanskim način s fiksnom kamatnom stopom, ovo bi moglo potrajati 15-30 radnih dana.Vi znate da je međunarodna dostava može potrajati još nekoliko dana, molim, velikodušno shvatite.

· Poštanske osiguranje dostupan je u slučaju bilo kakve poštanske gubitka i oštećenja.Mi nismo odgovorni za bilo kakve neosigurani roba, izgubljene tijekom slanje poštom.

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac, s informacijama o kojem možete pročitati u odgovarajućim odjelima u vašoj zemlji.

Recenzije i DSR

· Za uspjeh mi se oslanjamo na naš ugled i zadovoljstvo kupaca.Dakle, vaši naši su izuzetno važni za nas.Ako vam se sviđa moj robe, molim vas, ostavite mi je dobar pregled i ocjena DSR 5 zvjezdica

Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas, ne oklijevajte i kontaktirajte nas direktno, mi ćemo pokušati učiniti sve što može da služi vama

Kontaktirajte nas

Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 24 sata.Ako niste dobili naš odgovor, molimo, molimo, pošaljite svoj e-mail ponovno, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

Težina

200 g

Vrsta

Drugo

Vrsta prilagodnika

Zidni utikač SAD

Broj modela

Bez kontrolnog otvora

Naziv

Pleroo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5