Opis

Ako vam je potrebno šivati haljinu po mjeri, molimo vas, recite nam u nastavku dimenzije, budite sigurni da je haljina će vam vrlo dobro sjesti.Hvala

1. Poprsje = ___ cm / inch

2. Talia = ___ cm/ inch

3. Bedra = ___ cm/ inch

4.Šuplje dno s cipelama = ___ cm / inch

5.Rast =___ cm/inch (od vrha glave do poda, bez cipela)

7. Udaljenost od ramena do ramena =___ cm/inch

8. Boja haljine = ___ (Bilo koje boje na izbor iz naše tablice boja ili boje slike)

9. Haljina straga = čipka-up ili munja

Tablica boja

Molimo, imajte na umu:

1 Veličina i boja vrlo su važni za haljine, tako da, kada odaberete boju i veličinu, molimo vas, napravite izbor u skladu s našim stolom boja i veličina, jer veličina se može malo razlikovati u zavisnosti od vaše zemlje.

2. Prilikom slanja pošte u Brazil, molimo vas da nas obavijestite CPF primatelja u okviru s porukom, bez toga mi ne možemo poslati haljina.

Ako ste osoba u Brazilu, molimo, molimo razmislite.U svojoj zemlji je vrlo teško izvršiti carinjenje, pa smo obično brod haljina prioritetno u Kini (25-30 dana), i ova dostava putem pošte je najjednostavniji za razminiranja.

Pitanja i odgovori

1. Zašto izabrati nas

-----Mi smo profesionalni odjevne tvornice koja se bavi ovom linijom više od 14 godina, koja pridaje veliku pozornost kvaliteti odjeće i konkurentne cijene.

imamo vlastitu tvornicu za pravovremenu isporuku proizvoda

2. Kako naručiti?

-----Odaberite dizajn - dogovor potvrđena usluge prodaje --- uplata --- proizvodnja počela ---

3. Vrijeme izrade i dostave?

-----Obično naše vrijeme izrade je 5-7 dana, ubrzani nalog 3-5 dana.Kada naručujete, možete provjeriti opći vrijeme dostave.

4. Možete li napraviti promjene u izvorni dizajn?

-----Besplatno za male promjene, kao što je dodavanje бретелей, vrećice i sl. Ali sve upite potrebno je provjeriti prije proizvodnjom.

5. Kako šivati haljine naručiti?

---- Možete li mi poslati sliku haljine, tada mi ćemo vam ponuditi dobru cijenu ako se možete dogovoriti, mi ćemo vam poslati link za plaćanje.

6. Hitno nalog prihvatiti?

-----Za hitne narudžbe potrebno 3-7 dana za različite dizajna, potrebno je potvrditi u službi prodaje prije postavljanja vaše narudžbe.

7: Da, ako mi se ne sviđa ta haljina?

----- Prije svega, molim vas, ne brinite, možete doći do nas, mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem.

O povratne informacije

Jer vaše je mišljenje vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu.Hvala!

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo da ih mi prije plaćanja ili ostavite mi novu poruku, kad ste to učinili, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

OBAVIJEST

1. ostavite poruku sljedeće mogućnosti: želite veličinu po mjeri, u boji i u drugim stilovima; javite nam točan datum kada vam je potrebno haljina; imate i drugi zahtjevi za detalj haljine 2. ako želite boju, isti kao na slici, molim vas, i ostavite poruku reći. 3. Prije naručivanja, molimo vas da pažljivo pročitate ovaj popis i odredite sve svoje probleme.Da biste poslali poruku e-pošte na koju ćemo vam odgovoriti na vaša pitanja u roku od 24-48 sati. ili, molim vas, kontaktirajte me putem TradeManager. 5. Preporučujemo da vaše mjerenja su ukinute profesionalni prije kupnje bilo koje haljine online.Molimo, slijedite upute za mjerenje i pažljivo izmjerite sebe. 6. Ako želite otkazati rezervaciju: primamo puni povrat novca u roku od 24 sata nakon narudžbe; Molimo spremite informacije o našoj tvrtki u vašoj datoteci kontakata, pogledajte našu web stranicu, kada će imati vremena ili vam trebaju nove proizvode, možete pronaći lijepe haljine, koje su dobro prilagođen za vaše tržište.Također, pošaljite nam e-mail, ako stvarate svoj vlastiti dizajn, mogli bi se proizvoditi u skladu sa zahtjevima kupaca.Veselimo se suradnji s vama!

Više informacija

Materijal

Polyester

Vrsta tkanine

Atlas

Ugrađen grudnjak

DA

Tip slike

Ostalo

Ukras

VOLANIMA, Multi-level, Ruga

Vlak

Nema

Broj modela

L+0236148

Orijentirani na dob

Za sve uzraste

Dužina haljine

Dužina do poda

Silueta

Трапециевидный

Dužina rukava (cm)

Bez rukava

Otvor za gorivo

Bez naramenica

Stil

Klasični

Izgovor

Službeni večer

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Modni element

Jednostavan

CN

Jiangsu

Linija struka

carstvo

Stil rukava

S otvorenim ramenima

Tematska slike

DA

Tip elementa

Večernje haljine

Naziv

SONDR

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5