Opis

Označene Stavke:

1. Jedinstveni dizajn: Auto je aromatičan difuzor izrađen je u obliku crtani film robot s slatka трясущимися ticala.On ne samo da obavlja funkciju membrane, ali i istovremeno se može koristiti za ukrašavanje automobila.

2. Ravnomjerno distribuirani miris: Difuzor eteričnog ulja može благоухать više od 30 dana, ravnomjerno miris, brzo pokriva i brzo uklanjanje specifičan miris.Miris ravnomjerno je proširena u svaki kutak automobila.Difuzor dolazi s 1 ароматерапевтическим melem

3. Jednostavan za korištenje: Мультяшный auto difuzor parfem možete koristiti оторвав бесследный ljepilo na dnu, on je otporan i ne padne.Isporučeni plavi balzam može zamijeniti. 4. Visoko kvalitetni materijal: Auto-osvježivač zraka izrađen od aluminijske legure i polipropilena, nije osjetljiv na koroziju i izdržljiva, ugodan na dodir i ima elegantan izgled.Na raspolaganju su tri mirisa, siva - to je parfem.crvena - to je miris grejpa, a plavi je okus oceana.

5. Savršen poklon: Automobil difuzor može koristiti ne samo kao osvježivač zraka, ali i kao ukras automobila.Zahvaljujući ugodnom obliku i prekrasnog dizajna, on će se svidjeti ljudima.Možete ga koristiti kao poklon prijatelju za rođendan ili Božić.

Opis:

1. Auto je aromatičan difuzor izrađen je u obliku crtani film robot, on ne samo da obavlja funkciju membrane, ali se također može koristiti za ukrašavanje automobila u

2. Izrađen je od aluminijske legure i polipropilenska materijal, otporan je na koroziju i izdržljiva, ugodan na dodir.

3. Možete koristiti svoj automobil difuzor kao poklon za rođendan i Božić za svoje prijatelje.Također se može koristiti kao osvježivača, kao i za ukrašavanje automobila.

Specifikacija: 1. Materijal: aluminijska legura + PP

2. Veličina: oko 6 * 6 * 9 cm / 2.3*2.3*3.5 inča

3. Težina: oko 60 g

Pakiranje list: Auto je aromatičan difuzor * 1

Balzam za aromaterapiju * 1

Više informacija

Dužina proizvoda

6cm

Tip elementa

Osvježivač prostora

Posebne karakteristike

Difuzor parfema

Tip materijala

Plastika + rafting

Širina proizvoda

6cm

Visina proizvoda

9cm

Naziv modela

Диффузоры za eteričnih ulja

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Težina proizvoda

60g

Vrsta

Uljana диффузоры

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5