Opis

1. Cell torbica ima glatku površinu koja se ne deformira i smanjuje trenje odjeće, kako bi zaštitili odjeću od daljnjih oštećenja.6-ravno pile s otvorima različite veličine nositi s gotovo bilo kojim dimenzijama fiksne pramenove i petlje. Savjeti: Uvjerljivo preporučujemo brije na čvrstom ravnom.

2. Snažan motor snage 3 W s velikom brzinom vrtnje do 9000 o/min, bez zamjena baterije i očekivanja punjenja.Ova tkiva britva je opremljen sa USB-punjenje olakšava punjenje, izravan priključak na prijenosno računalo, jedinicu za napajanje, komplet za prijenosni ili stolni punjač, adapter za punjač

3. Od vunene kapute do pamučne suknje i свитеров.On je također idealan je za kućne namještaja i predmeta dekor, uključujući i trosjedi, zavjese, zavjese, plahte, prošiven deke i pokrivači.Ažurirajte tkanina za 3 minute.Riješite se dlačica svih veličina, tablete, dlake, kuglica i oblutaka.

4. u prodaji koristite prozirni odvojiva posuda za skupljanje dlačica i dlake.Snažan motor snažno uvlači sve izbrisane villi i pohranjuje u veliki kontejner, izmjenjivi za lako čišćenje četkom (dolazi u kompletu).

5. Prikladan za uklanjanje piling, mrvice, хлопчатобумажного baršun za свитеров, kaput, deke, zavjese, čarapa, леггинсов, kašmira, kauč, plahti, tapeciranog namještaja i sl. za davanje vrhunskog izgleda.

Materijal: plastika

boja: siva

Upućivanje sadržaj:

1 x sredstvo za uklanjanje dlačica

1 x USB kabel za punjenje

1 x nož

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5