Opis

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi razlikuju pristupačnim cijenama i dobrom kvalitetom.Mi podržavamo дропшиппинг i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

Trajni krovni grijač: мультискоростной kontrolu, многозонный grijanje, odabir prikladne za vas temperature.

Raspon grijanja: viseći grijač se može koristiti za zagrijavanje prostorija s unutarnje površine 30 četvornih metara, a vanjsko igralište zauzima površinu promjera 3-4 metra i 15-20 kvadratnih metara.

Otporni na vodu IP44: izdržati prodiranje prašine i kiše.Ne zahtijeva svakodnevno pohranu.Možete ga sigurno koristiti na otvorenom, čak i u vlažnom okruženju.

Zaštita sigurnosti: on je opremljen funkcijom sigurno automatsko zatvaranje kako bi se spriječilo vraćanje.Trostruka zaštita od prevrtanja, hipoksije i požara, koja omogućava sigurno korištenje

Grijanje je velika trga: grijač može brzo i ravnomjerno topline cijelu sobu, miran, snažan, umirujuće, udoban, pogodan za obitelji, kupaonice, spavaće sobe, ulica i drugih slučajeva.

Tip utikača: zidni utikač EU, to se odnosi na Indoneziji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i tako dalje

veličina: 585x350 mm

Materijal: metal

boja: kao što je prikazano

Napon: 220 V

Sadržaj pakiranja:

1 x vruće lampa

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Prehrana

800 W

Korištenje

dnevni boravak

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip električnog grijača

Конвекторный grijač

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5