Opis

Pažnju kupca iz SAD-a:

Na područjima gdje se skladište u SAD-u ne dostavi robe, su: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I vojni adresu.

Pažnja kupci iz Španjolske:

ako je vaša adresa navedena je sa sljedećim poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38.

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.

Ventilator zraka za hlađenje Graffiti Bear USB Punjiva osobno fan presvučena gradijent, 3-brzinski za kampiranje na otvorenom

Lice:

1. Slatka i prijenosni: Ovaj mini ventilator u obliku medvjeda ne samo šarmantni, ali i prijenosan, pružajući osvježavajući povjetarac u vrućim ljetnim danima.Ovaj navijač je dizajniran tako da se istovremeno simpatičan i praktičan, što ga čini zabavan dodatak vašem ljetnom снаряжению, koje možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

2. Univerzalna upotreba: Ovaj kompaktni stolni ventilator presvučena premazom bear možete držati u ruci ili staviti na stol, što ga čini pogodnim za upotrebu u različitim uvjetima, kao što su uredi, kafić, trekking, izleti, šetnje, plaže i učionice.Ovaj ventilator je svestran i može se koristiti u različitim situacijama, pružajući vam osvježavajući povjetarac kad god vam je to potrebno.

3. Podesiva brzina: Ovaj ručni ventilator gradient bear ima трехскоростные postavke koje se mogu prilagoditi u skladu sa vašim potrebama, više puta pritisnete tipku za napajanje.Možete uživati u hladnom zraku na bilo kojoj željenoj razini.Ovaj ventilator ima prilagodljive brzine vrtnje u skladu s različitim željama, što jamči da ćete uvijek moći pronaći idealnu razinu udobnosti kada se hladi.

4. Sigurna konstrukcija: Ventilator zraka za hlađenje graffiti bear ima sigurnu konstrukciju krila, koja štiti djecu od ozljeda kada ga koristite.Ovaj ventilator je dizajniran tako da bude siguran za djecu, tako da roditelji ne moraju brinuti o tome što će njihova djeca поранятся o lopatice kada ga koristite.

5. Punjenje putem USB-a: Ovaj stolni električni ventilator se može puniti pomoću USB kabela, čime se pojednostavljuje подзарядку uz pomoć uređaja kao što su napajanja, računala ili drugih uređaja.Ovaj ventilator povoljno i učinkovito naplatiti, tako da možete ostati u hladnoću, ne brinući se o stalnom kupujete baterije.

Specifikacija:

Stolni ventilator Bear: ručni ventilator Graffiti Bear

Mini ventilator Bear presvučena premazom: električni ventilator Gradient Bear

Način podnošenja zraka: - zaokretni krilnim

Instalacija: Stolni

Tip: ventilator zraka za hlađenje

Upotreba: kućni

Broj modela: Stolni ventilator Bear

Način rotacije: flip stranicu

Materijal: ABS

Veličina: oko 14x9,5x6,5 cm /5,51x3,74x2,56 inča

Brzina ventilatora: 3 prijenos

Baterija: 400 mah (litij baterija)

Napajanje: USB

Boja (nije obavezno): A: Gradient ružičasto-žuto, B: Gradient plavo-zelena, C: Gradient ljubičasto-roza, D: Gradient ljubičasto-zelena, E: Bijelo Zvjezdano nebo, F: Crno Zvjezdano nebo, G: Boje duge, H: Boja Retro

Napomena:

Boja crteža može se neznatno razlikovati od stranke do stranke.

Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x stolni ventilator

1 x USB kabel za prijenos podataka

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba će biti poslana u roku 3-7 radnih dana, nakon što kupci оплатят nalog.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Trebamo organizirati slanje jednog reda u drugi.Šaljemo robu od vas što je prije moguće. 2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. 3. Obično isporuke pošiljke u odredištu traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija. 4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak. 3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu. 4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom modu, molimo vas da nas pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

1. Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo je naš prioritet! 2. Ako ste dobili kako bi i on u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica na posao. 3. U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostavite naši od 1 do 3 zvijezde, rado ćemo zadovoljavajuće rješenje.

Više informacija

Način upravljanja

Mehaničko upravljanje timer

Veličina

<1050MM

Funkciju daljinskog upravljača

No

Napon (U)

5V

Brzina ventilatora

Treća prijenos

Korištenje

Početna

Način podnošenja zraka

Zaokretni krilnim

Broj modela

Stolni ventilator Bear

Snaga (W)

5w

Instalacija

Stol

Materijal

plastika

Vrsta

Ventilator zraka za hlađenje, Samo hlađenje

Maksimalno ograničenje vremena

Nedostatak sinkronizacije

Funkcija sinkronizacije

Nedostatak sinkronizacije

Funkcija povratni hod

No

Dužina nosača

Bez подтяжек

Naziv

alloet

Izvor napajanja

Električni

Način rotacije

Okrenuti stranicu

Maks. Snaga

20 W

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Zaštita od isključivanje kada nema dovoljno vode

No

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5