Opis

Napomena:

1. Kupnja licencni ključ GCode se ne vraća.

2. On će biti poslan na vas preko Apartmani-ante.com.hr Dialog u roku od 24 sata.

3. Rok valjanosti istekao na jednu godinu.

Karakteristike:

ALATI za KREATIVNO GRAVIRANJE: Koristite opsežan skup umjetničke alate za crtanje, organiziranje i uređivanje likova i stvaranje lijepe dizajne za fantastične grafike.Ne treba da prelaze na drugim programima; Završite svoj posao uz pomoć LightBurn za stvaranje grafike, pogodan za graviranje.Program izravno komunicira sa svojim laserom bez ikakvog dodatnog softvera.

POTPUNA KONTROLA: Uvezite sve standardne vektorske grafike i grafičke formate iz Adobe Illustrator, Photoshop, Inkscape, Corel Draw i drugih (uključujući AI, PDF, SVG, DXF, PLT, PNG, JPG, GIF, BMP).LightBurn vam daje potpunu kontrolu nad snagom lasera, brzina, broj prolaza, postupkom rezanja i mnogim drugim.SISTEMSKI JEZICI: Češki, Njemački, Španjolski, Finski, Francuski, Talijanski, nizozemski, Poljski, portugalski, Turski, engleski i sl.

STALNA UPOTREBA: ključ Licence za softver LightBurn je dizajniran za korisnike s GCode i mnogim drugim digitalnim kontrolerima.To otključava probnu verziju softvera za stalnu upotrebu i omogućuje vam da postavite maksimalno dva računala (Windows 32/64-bitni, Mac OSX ili Linux).

Ovdje su samo neki od korisnih funkcija:

Uvezite sliku iz vanjskih datoteka vektora pomoću zgodan uvoz funkcija povlačenja i ispuštanja.

Lako выравнивайте slike uz pomoć inteligentnih alata za poravnavanje i postizanje precizne relativne udaljenosti, centriranje i poravnanje.

Alat za automatsko vezanje pruža idealan položaj linija u uglovima, vrhovima i srednjih točaka, osiguravajući da vaša linija i oblika uvijek biti točne.

Koristite markere tangente za stvaranje pogrešne oblike, konture i sadržaja, dopuni svoj set alata za dizajn.

Povećajte sliku, da se bliži uzeti u obzir detaljan dizajn, i отполируйте sitne detalje za izgradnju složene grafike.

Koristite prikazane kombinacije tipki za brz i efikasan rad.Puna tipki prečaca potražite u oknu za pomoć.

Koristite opciju preview da biste brzo provjerili ilustracije prije nego što ih završe.

RADI SA MAC i PC su: Kompatibilan sa Mac OSX, Windows PC i Linux.Većina lasersko graviranje, podnesenu trenutno na tržištu, u skladu s operacijskim sustavom Mac OSX.

LightBurn rješava ovaj problem, tako da možete prekinuti prijenos datoteka s USB priključka s različitih računala i obavljati sve operacije lasersko rezanje i graviranje na jednom mjestu.

Ako je vaš laserski modul nije naveden gore, to još uvijek mogu raditi s LightBurn.Preuzmite besplatnu probnu verziju da biste ga testirati na sebi.

JEDAN PUT za DVA računala: jedan ključ proizvoda možete instalirati na dva računala, da se udvostruče performanse!

Informacije o LightBurn i raznih postavki u obliku видеодокументации može se naći ovdje:

Informacije o LightBurn i raznih postavki u obliku tekstualne dokumentacije mogu se naći ovdje:

Kliknite>>

Q&A

1.Is to je pretplata?

Nema. Plaćate jednom, softver će raditi zauvijek, sve dok imate licenčni ključ.

2. Na koliko računala mogu ga koristiti?

Ključ licence dopušta vam da koristite softver na dva računala istovremeno, ne moraju nužno koristiti istu operacijskog sustava i licence možete lako prebaciti, ako ste kupili novo računalo.Ako trebate koristiti ga na 3 strojevima, mi ćemo biti sretni da besplatno obnoviti licencu da dopusti to.Ako vam je potrebno više mjesta ili postavljanje plutajuće dozvole, možemo napraviti i to - kontaktirajte nas za doradu cijena i detalja.

3. Istječe li rok valjanosti dozvole?

Rok valjanosti licencni ključ istekne godinu dana od prve aktivacije.Na isteku on ostaje valjan, vi jednostavno više ne dobijete ažuriranja.Ako ste preuzmite verziju softvera, выпущенную nakon isteka vaše licence, to neće raditi, ali bilo koja verzija izdana prije isteka roka valjanosti ključa, i dalje će raditi.

4. Koliko košta obnova?

Ako ste se odlučili obnoviti svoju licencu za primanje ažuriranja softvera na još godinu dana, cijena do 30 dolara. Pri proširivanju licence od danas će biti dodan godina obnove.Ako se obnoviti licenca prije isteka, dodamo dodatna dva mjeseca.

Molimo, imajte na umu da je ograničenje na dva računala ne znači da možete instalirati softver samo dva puta - sustav licenciranja u LightBurn prati, na kojim računalima imate instaliran ključ.Ako ste kupili novo računalo i želite prenijeti licencu na njega, samo prvo isključite staro računalo.U LightBurn potražite u odjeljku Pomoć> Upravljanje licencama i kliknite Deaktiviraj.To će ukloniti licence sa starog računala, a zatim ćete moći instalirati licencu na novo računalo.Ako ste ikada ne uspije hard disk ili ste продадите računalo, možemo oduzeti licence za računalo, ako imamo svoj licenčni ključ.

Upravljanje licencama:

Ako želite prenijeti LightBurn na novo računalo i pri tome imati pristup na staro računalo, možete deaktivirati, koristeći ove upute:

Ako nemate pristup računalu, imamo korisničko portal licence koje svatko može koristiti za upravljanje aktivacijom licenci.Upute za dobivanje pristupa navedeni su ovdje:

Više informacija

Tip elementa

Dodatni troškovi

Boja

softver lightburn

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5