Opis

Ručni prijenosni ventilator sa ogledalom, 3 brzine USB, punjiva mini ventilator, stolni ventilator za djevojčice, žene putuju na otvorenom

Značajke proizvoda: 3 razine brzine jaki vjetar: Ručni ventilator powered by učinkovito бесщеточного motora sa sedam lopatica, koje stalno stvaraju snažnu energiju vjetra. 3 brzine podesiv, možete odabrati prirodni povjetarac ili jaki cool breeze, vrućim ljetima pokreće vruće crvenilo, dobar asistent, također je dobar partner za njegu kože i ekstenzije trepavica.

Višenamjenski dizajn: Ovaj ručni ventilator posebno dizajniran, to je ne samo priručnik ventilator, možete ga držati u ruci, u bilo koje vrijeme za korištenje; također je moguće preklopiti i staviti na radnu površinu u obliku stolnog ventilatora, koji se može koristiti za čitanje, naučiti koristiti, kao i ogledala za šminkanje, što je vrlo povoljno za djevojčice kada se primijeni šminkanje i njegu kože.

Prijenosni: Mini ventilator prijenosan, da ga je lako nositi sa sobom u torbici ili džepu.Svejedno da li ćete ići na pješačenje ili vježbati, on će zadržati vam svježinu u vrućim ljetnim danima.

Dizajn s niskom razinom buke: zahvaljujući усовершенствованному бесщеточному uređaju click on radi tiše drugih navijača, a razina buke pri maksimalnoj brzini ventilatora iznosi manje od 30 db. Odlično za biblioteke i tako je dobar, kada dijete spava.

Sigurnije baterije: Osobni ventilator dolazi s punjiva baterija s dolazi sa softverom, tada antenskim kabelom, potpuno punjenje koje traje samo tri sata i pruža 5-15 radnih sati.

Materijal: ABS

boja: roza / plava

Sadržaj pakiranja:

1 x krevet na sklapanje ručni ventilator

1 x remen

1 x USB kabel za punjenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

5V

Funkciju daljinskog upravljača

No

Snaga (W)

1w

Funkcija sinkronizacije

Nedostatak sinkronizacije

Naziv

Cikuso

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5