Opis

15 W 2 i USB može povećati smanjenje struje 3,3 9 12 24 30 5 U modul napajanja za punjenje

(stalni pritisak, istosmjerna struja)

Napomena: kako bi se spriječilo grebanje od tela u procesu transporta, visokokvalitetna verzija zaštitni film na površini tela se ne juri, treba prekinuti nakon što je telo će postati svijetla!!!!!!

1. Dječja prozor:

Snaga 1,15 W, struja 2 A, u ruteru možete koristiti napajanje.

2. Podesivi izvor napajanja koristi stolno računalo kao USB ulaza, izlazni napon se može podesiti, ograničavanjem struja 0-2 a (široki ulaz 4-13 U, prinos od 0,5-30 regulirano, sa zaštitom od kratkog spoja, kratak odgovor je ne svijetli)

3. Koristi se kao linije za punjenje USB, podesiv napon punjenja i maksimalna struja punjenja (proizvoljan napon s konstantnom strujom, sprječavanje upada, zadovoljava većinu zahtjeva za punjenje baterije)

4. Pluralni zaštita od kratkog spoja, preopterećenja struje, pregrijavanja i preopterećenja kapaciteta, zaštita od prenapona, punjenje sprječava povratni tok)

2. Mogućnosti proizvoda:

2.1. Ulazni napon: 4-13 U (ulaz vezivnog polaganje, imajte na umu da u svakom slučaju ne odgovarajte na katodu, ne odgovarajte na izmjeničnu struju (ac))

2.2. Izlazni napon: 0,5-30

2.3. Izlazna struja: 0-2 a (izlazna struja u stanju stalne napetosti prilagodljiva, u zavisnosti od veličine opterećenja nije regulirano, ako ste postavili ograničenje struje jednak 1 a, tako da, kada je struja opterećenja veći od 1 a, automatski se prebacuje u način dc, maksimalna snaga 1 a)

(2.4. Izlazna snaga: manje od 15 W, izlazna snaga više od 15 W, automatsko isključivanje izlaza, show - OP -, smanjenje snage opterećenja, rješava se tipke za uključivanje / isključivanje), ulazna struja prevelika, vjerojatno zbog temperaturna zaštita ne može raditi pri snage za više od 10 W u dugo vremena.

0,1 v, 2,5., u skladu s analognim rezolucije naponom od oko točnosti +/ - 0,1 (ako je visoka točnost, se može usporediti sa standardnim voltmetrom nakon ručne korekcije)

2.6. Prikazano struja: rezolucija 0,01 A, raspon 0-2,2 A s lijeve i desne strane, tipska točnost oko 0,05 mm, Izlazna struja je manja od 0,05 A. Kada je veliki pogrešci pojavljuje se zaslon ne prikazuje malu struju u roku od 10 do 40 ma (ako je visoka točnost, se može usporediti sa standardnim амперметром nakon ručne korekcije, izlazna struja veća od 1 A, kalibracija preciznije, kalibracija male struje ne preporučuje se)

2.7 prikaz snage: 0,00 W do 15,0 W

2.8. Zaštita od temperatura: temperatura uređaja napajanja iznad 100 ° c, zaštita od nestanka, smanjenje snaga opterećenja, pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje rješenje (snagu u roku od 10 W se obično ne uključuje zaštita od nestanka u dugo vremena, kada je ulazna struja prelazi 3 a, rad tijekom dugih sati, kada se može uključiti zaštita od pregrijavanja, čak i kada nema 15 W)

2.9. Radna struja: oko 30 ma

2.10. Zaštita od neovlaštenog pristupa prilikom punjenja: da, možete spojiti izravno baterija, nije potrebno dodavati dioda

2.11 zaštita od kratkog spoja: da

Odgovara verziji 30 g 2.12. Težina: visoka, niska i 20 g

Više informacija

Naziv

NoEnName_Null

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5