Opis

Opis:

Biciklistička kaciga za odrasle je izrađen od vrhunskih respiring i user-friendly materijala, obrađen s profinjenim umijećem, razlikuje elegantan izgled i velika snaga, idealan za vožnju na biciklu i na otvorenom i u planinama.

Specifikacija:

Naslov: Biciklističke kacige

Materijal: PVC + PC + stiropor

Veličine: sve veličine (57-62 cm/22,44 - 24,41 inča)

Popis:

1 x biciklistička kaciga

Pogledajte detalje proizvoda

1. [Ova značajka protiv udaraca potvrđena proizvode visoke kvalitete] Ovaj biciklistička kaciga za odrasle je izrađen od visoko-kvalitetne PVC, PC i stiropora EPS, ima kućište od polikarbonata visoke gustoće i ekspandirani polistiren EPS koristeći vrhunsku tehnologiju, sigurno, izdržljiva i противоударен tijekom vožnje biciklom.

2. [Višenamjenski dizajn kaciga] Pruža hlad čak i u vrućim danima, te biciklističke kacige lako skidaju, ako nije potrebno, zahvaljujući съемному козырьку.

3. [Udobno obučeni] Izrađene od respiring i user-friendly materijala za unutarnje presvlake, ovi lagani biciklističke kacige imaju mnoštvo otvora za zrak, tako da zrak može cirkulirati unutar kacige, oni su lagani, izbacuju i udoban.

4. [Normalnu veličinu za odrasle] Lako prilagodljiv raspon 57-62 cm /22,44 - 24,41 inča, ovaj biciklistička kaciga je standardna veličina za većinu ljudi, dizajniran s praktičnim sustavom колесиков upravljanje za većinu veličine glave.

5. [Široki spektar primjene] Ovi lagani biciklističke kacige za odrasle su dizajnirani s obzirom na širok spektar aplikacija, zadovoljiti svoje različite potrebe u dnevnoj vožnji biciklom, pogodne za vožnju po planinama i cestama u različitim godišnjim dobima.

Više informacija

Tip elementa

Kacige

Stil kaciga

Полушлем

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5