Opis

Izduženi stolić za tv: vrlo velika stalak za tv veličine: 71 centimetar (dužina) x 15,75 cm (dubina) x 19,88 inča (u visinu).Pogodan za televizore veličine do 80 cm ili manje, kao što je 75-inčni, 70-inčni, 65-inčni, 60-inčni, 55-inčni tv i sl.

Dizajn otvorenog prostora: 2 razine neto otvorene police za tv konzole znače da ne morate brinuti o pregrijavanja opreme zbog nalaz u ograničenom prostoru, i pružaju jednostavan pristup rada.možete staviti DVD, TV BOX, XBOX ili druge zabavne pribor za multimedijalne konzole.

Čvrsta i stabilna konstrukcija: zabavni stalak je izrađen od visoko kvalitetne IVERICE i izdržljivi metalni okvir s bočnim V-образными okvirima za visoke čvrstoće i nosivosti 200 kg.Opremljen sa podesivim nogama za stabilizaciju na neravne podove ili tepiha.

Industrijski i minimalistički stil: jednostavan tv ormar u retro stilu daje elegantan šarm svoju sobu, idealno u kombinaciji sa različitim stilovima dizajna.Ovaj moderan stalak za televizor pogodna za dnevni boravak, spavaće sobe i drugih prostorija gdje se može smjestiti DVD, zvučnika, daljinsko upravljanje, knjiga, vaza ili sve što vam se sviđa.

Jednostavnost montaže: Priručnik s detaljnim uputama za rad, opreme i alata u paketu, kao i svaki detalj je opremljen sa oznakom za jednostavnu instalaciju.Ovaj stalak za tv u rustikalnom stilu duže, brže instalirati zajedno.Pružamo usluge kupcima prije i nakon kupnje.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Više informacija

Vrsta prostorija

Spavaća soba, dnevni boravak, Kućni ured

Broj artikla broj modela

CTTS-71 centimetar-001-Rustic Brwon

ASIN

B0BLVG6NZJ

Boja

Smeđa u rustikalnom stilu

Dimenzije proizvoda

71 x 15,75 x 19,88 inča

zemlja porijekla

Kina

Datum upis u prodaju

9. studenoga, 2022

Veličina

71 inch

Težina proizvoda

38 pounds

Dimenzije Dxšxv proizvoda

71 x 15,75 x 19,88 inča

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5