Opis

Dobrodošli u trgovinu Mr.Mrav

1. O nama: U ovim blokovima u prilogu papir korisnički priručnik za telefon, molim vas, ne brinite.To će vam pomoći da ga sastaviti.Za održavanje kontrole kvalitete smo osobno testirali svaki proizvod prije slanja.Svi proizvodi su 100% novi, a provjereni.

2. O isporuci: šaljemo vam paket u roku od 24 sata radnim danima (od ponedjeljka do subote) i u roku od 48 sati i u neradne dane (blagdanom).

3. O proizvodu: Originalne kutije ne, pakiranje u bubbly paket ili praznu kartonsku kutiju.U isporuku je uključen i papir vodič.Ovi blokovi su izrađeni od ABS materijala.Njegova sigurnost uključuje europski i američki standard sigurnosti igračaka i standard GB.

4. O послепродажном održavanja: Ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka robe, organizujemo poseban tehničko osoblje za njihovo rješavanje, zbog vas i pružiti zamjenu za nedostajuće dijelove, uključujući sve usluge nakon prodaje

Iskreno se nadamo sprijateljiti sa svim prodavačima, surađivati u dugo vremena, zajedno stvoriti dobre uvjete za kupovinu.Na kraju, još jednom hvala za vašu podršku i povjerenje.

Više informacija

Veličina bloka

Mali blok (kompatibilan s Lego)

Materijal

plastika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Paul

Unisex

Broj modela

58013

Daljinski upravljač

DA

Vrsta

Blokovi

Preporučena dob

12+y, 18+, 14+y

Bar-kod

DA

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5