Opis

XH-M372 stereo/аудиоизолятор ukupnu masu vozila, modul za zvučnu izolaciju od buke, transformatora spojnica

Što je zajedničko uzemljenje?

Ovaj proizvod predstavlja izolator ukupne mase zvuka, koji učinkovito suzbija buka uzrokovana zajedničkim uzemljenjem izvor zvuka i prijamnika.

Dakle, ono što je zajedničko uzemljenje?Jednostavno rečeno, točka uzemljenja dva aparata se nalazi u različitim točkama.Zbog razlike u otporu uzemljenja buka se prenosi u elektrika kroz žicu za uzemljenje, stvarajući smetnje.Budući da točke uzemljenja dva uređaja su različite, moguće je stvaranje zajedničkog buke za uzemljenje.Šum se uglavnom ogleda u auto audio, onda tu nastaju zvučne smetnje slične свистящему zvuka, frekvencija ovog šuma će se promijeniti s povećanjem okretaja motora.Dakle, ovaj proizvod može eliminirati samo buka i trenutni zvuk generiran je uobičajena električnom energijom, i ne može eliminirati buku, uzrokovana drugim razlozima, pa morate sami da potvrdite izvor buke.Odredite pozvan da li buka zajedničkim uzemljenjem:

1. Koristite slušalice za povezivanje na komplet za MP3 uređaj i auto navigacijski sustav AUX (sučelje 3,5 mm).Ako zvuk, čujan iz slušalica, u ovom trenutku nije šumom, može se potvrditi da je buka auto uređaja uzrokovana zajedničkim uzemljenjem.

2. Koristite audio kabel za povezivanje mobilnog telefona sa napajanjem iz baterije ili MP3 (imajte na umu da su mobilni telefon, MP3 nije povezan ni na kakav izvor za napajanje u automobilu, na primjer na telefon) i AUX središnjoj konzoli vozila i reprodukciju glazbe s mobilnog telefona.Buka može potvrditi da je šum bio pozvan na zajedničko mjesto.

3. Računalo, pojačalo, stereo, CD: Koristite pasivni slušalice da biste povezali svoje računalo, da se čuje, ima li buke, koristite svoj telefon za povezivanje pojačala, slušanje zvuka, ako buke nema, osnovni sud je uzrokovano zajedničkim razmatranja.

4. Nakon pokretanja automobila instaliran pojačalo svira trenutni zvuk.U nekim modelima leptirom više, a struja glasnije.Ovaj proizvod se može riješiti ovaj problem.

5. Između pojačalo i zvučnik ima trenutni zvuk.Ovaj uređaj može biti instaliran između pojačala i zvučnika.

6. Kada je laptop spojen na projektor, a pojačalo je povezano s bukom, možete se povezati ispravljač za struju ili koristite bateriju.U to vrijeme, isključite pojačalo i исчезните, ili isključite projektor iz mreže, a buka će nestati.Zatim, možete koristiti priključak za slušalice i pojačala računala.Dodajte zajednički izvod za uzemljenje za uklanjanje buke.

Više informacija

Рассеиваемая snaga

.

Pribor za diy

ELEKTRIČNI

Veličina

53*32mm

Broj modela

XH-M372

Vrsta

Шумоизолятор

Naziv

ACELEX

Napon

.

Primjena

Шумоизолятор

Tip izlaza

-

Radna temperatura

-40°do+85°

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Oprema

modul

Stil

Шумоизолятор

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5