Opis

Dodajte malo ljepote i šarma vašem vozilu uz pomoć ovog dekor u obliku retrovizora.Ovaj dekor, izrađene od pouzdanih materijala, lako se instalira, a otporan je na blijedi.On dolazi u različitim дизайнах, koji mogu zadovoljiti vaše рюкзакам i individualnosti.To je idealan poklon za sebe ili svoje najmilije.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Privjesak s cartoonish automobil

Materijal: smola

Veličina: (približan iznos) 3,5*3*5 cm/1.38*1.18*1.97 inča

Dužina užeta: (približan iznos) 25 cm /9,84 inča

Pakiranje list:

1 * Privjesak za vozila

Pogledajte detalje proizvoda

1. Izdržljiv i zeleno: Ove auto slr ukrasi su izrađeni od visokokvalitetnih smola, koja izdržati toplom i hladnom vremenu.Oni su izdržljivi i nije lako napuknut ili deformirani.Oni su također bezopasan, tako da ih možete koristiti bez štete za vaše vozilo ili okoliš.

2. Izuzetan dizajn: Uljepšati unutrašnjost vašeg automobila ovim dragim i kreativan proizvod.On dolazi s četiri prekrasne crtani slike, koje možete objesiti na auto ogledalo: zec, трубящий u rog zatrubi, vrišti patka, medo-gitarist i žaba-аккордеонист.Oni će dati svoj automobil za malo zabave i šarm.

3. Jednostavnost instalacije: Ovaj ukras za auto ogledala opremljen sa užetom, koja vam omogućuje da lako objesiti ga na auto retrovizor.To je jaka i izdržljiva i ne zauzima puno prostora.On također ne sprječava vaš vida pri vožnji, pruža vam moderan i siguran auto pribor.

4. Izvrsne vještine: Ovaj auto ogledalo dekor je gladak i sjajan izgled, koji se reflektira svjetlost i stvara zapanjujući vizualni efekt, kad se on ljulja zajedno s autom.To je izrađen od visoko kvalitetnih materijala s jasnom teksturom, bez srha, a otporan je na blijedi, što osigurava trajnost i ljepota dodatne opreme za vaš automobil.

5. Naširoko se koristi: One slatke dekoracije za auto ogledala možete objesiti ogledalo vašeg automobila, ruksak, torbu, a u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.Oni će se dodati malo boje na vašem automobilu i učiniti vaš prostor više je toplo i ugodno.

Više informacija

Osnovni materijal

Pamuk

Težina proizvoda

40g

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5