Opis

Opis:

Zvono Guardian - to je lijep i trajan zvono od nehrđajućeg čelika, koji ima oblik rupe, omogućava mu zvoni s oštrim i jasnim zvukom.On je dizajniran za vješanje na vrata, prozor, automobil ili bilo koje drugo mjesto gdje želite dodati glamur i zaštitu.

Zvono Guardian - to je više nego samo dekoracija.To je također simbol ljubavi i zahvalnosti.Prema legendi, zvono privlači sreću i tjera zle duhove.Njoj koji imaju sa svojim roditeljima, kažeš im da cijenimo njihov i žele im sve najbolje.

Zvono Guardian dolazi u prekrasnoj poklon kutiji, koju je lako paket i poklon.To je savršen poklon za bilo koju prigodu, na primjer, na rođendane, godišnjice, proslave ili se samo tako.Vaši roditelji će biti sretni što ste dobili od vas ovaj promišljeni i jedinstven poklon!

Naručite zvono Guardian danas i priuštite svojih roditelja osmijeh!

Specifikacija:

Veličina: oko 4.5*2.5*2.5 cm/1.8*1.0*1.0 palac

materijal: metal

Pakiranje: Pojedinačno pakiranje

Objekt za darivanje: s prijateljima muško (ženskog) spola

Stil: punk, hip-hop, moderan, jednostavan, biciklizam

Pakiranje list:

Motocikl poziv * 1

Pogledajte detalje proizvoda

1. Donesite sreću: Ovo zvono-čuvar - savršen poklon za natjecatelje koji žele otjerati loše sreće i donosi sreću.Možete ga objesiti na svoj motocikl ili bicikl, riješiti bilo koji problem na cesti.

2. Glasan i jasan poziv: Ovo zvono guardian objavljuje glasan i jasan zvuk, koji će vas pratiti na bicikl, motocikl ili электромобиле.On će zadržati svoju motivaciju i koncentracija, a također će vas vidljiv za oko.

3. Jednostavnost nosi: možete koristiti ovaj zvono guardian je kao lanac za ključeve i držati ga u džepu ili torbici.On ima oblik rupe, koja vam omogućuje da lako ga staviti na svoj bicikl iz, motocikl ili электромобилю.Ovo zvono guardian ima glasan i jasan zvuk, koji će poboljšati vaše putovanje.

4. Široka primjena: Bez obzira na kojoj bicikl, motocikl ili электромобиле voze svoje najmilije, ovo zvono guardian će im omogućiti da se osjećaju svoju brigu i zaštitu.Savršen poklon roditeljima, mužu, svojoj braći i sestrama i mnogim drugim.

5. Dobro napravili: Zvono Guardian ima surround 3D crtanje, koji je lako blijedi ili se istroši.To je izrađen od materijala od nehrđajućeg čelika, koji može izdržati dugu vožnju i otežanim vremenskim uvjetima.

Više informacija

Osnovni materijal

Rafting

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5