Opis

O ovom proizvodu

【Применимый sezone 】 Ova torbica za auto sjedala pogodan za sva godišnja doba.Vanjski materijal-umjetna koža, koja se može koristiti tijekom cijele godine.Tako da nema potrebe da kupujete jedan ljeti a drugi zimi.

【Kompatibilnost 】 Univerzalni pogodan za većinu putničkih automobila, suv vozila i kamiona.U isto vrijeme on ima dobar ambijent, koji može maksimalno zaštititi sjedalo.Kod nas je došlo do curenja zračni jastuci, tako da u slučaju sudara zračni jastuk još uvijek može normalno funkcionirati.

【 Očistite i trajnost 】 Ova torbica za auto sjedala vrlo lako se čiste, kada se vaše dijete ili kućnog ljubimca isprljaju.Vodootporan, možete koristiti izravno s mokrim ručnicima.Što se tiče svakodnevnu njegu, možete ga nositi sa kožnim torbom.Sintetičku kožu, koju mi koristimo, lako oštetiti ključevima, pandža kućne ljubimce ili drugim oštrim metalima.Zahvaljujući korištenju materijala, sadrži plamena.

【 Instalacija 】 Instalacija ovog presvlake za sjedala nije komplicirano.Možete ga instalirati postupno, pregledavanjem video za instalaciju ili čitajući upute za instalaciju unutar pakiranja.Ako ste još uvijek nezadovoljni instalacije, molim vas, ne zaboravite nas kontaktirati na e-mail, i mi ćemo se potruditi da vam pomogne.

【Aftermarket 】 imamo tim za podršku na rješavanju problema.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete brzo stupiti u kontakt s nama putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da vam pomogne.Molimo vas, pokušajte naš proizvod, sigurni smo da ćete biti zadovoljni s njim.

Više informacija

Težina proizvoda

4kg

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Применимый sezone

Četiri godišnja doba

plava standardna

siva standardna

Zaštitnik Je U Autosjedalici

Грязе - i izdržljivog

Posebne karakteristike

Spremanje i čišćenje, Otpornost na vodu, Osnovna funkcija

Tip materijala

PU

Širina proizvoda

50cm

CN

Zhejiang

Tip elementa

Sjedalo i oslonci za sjedala

Serijski broj Mfg

Torbica za auto-sjedala-H011

Visina proizvoda

50cm

Dužina proizvoda

133cm

Set kom.

1

crvena standardni

crna luksuzni

Naziv

Jastuci CRLCRT

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5