Opis

Dodajte malo ljepote i šarma vašem vozilu uz pomoć ovog dekor za auto ogledala.Izrađen je od pouzdanih materijala, ovaj dekor lako se instalira, a otporan je na blijedi.On dolazi u različitim дизайнах, koji mogu zadovoljiti vaše рюкзакам i individualnosti.Ovaj automobil ogledalo dekor - savršen poklon za sebe ili svoje najmilije.

Postavke:

Naziv proizvoda: privjesak u obliku crtani automobila

Materijal: smola

Veličina: (približan iznos) 3,5 * 3 * 5 cm/1.38*1.18*1.97 inča

Dužina užeta: (približan iznos) 25 cm /9,84 inča

Pakiranje list:

1 * Automobilski ovjes

Pogledajte detalje proizvoda

1. Elastičan i ekološki prihvatljiv: Ovi ukrasni predmeti za auto ogledala izrađena je od vrhunskog smola koja podnosi visoke i niske temperature.Oni su fleksibilni i ne lako pucaju ili deformirana.Oni su također bezopasan, tako da možete ukrasiti svoj auto, ne nanose štetu okolišu.

2. Izuzetan dizajn: Uljepšati unutrašnjost vašeg automobila ovim dragim i kreativan proizvod.On dolazi s četiri prekrasne crtani slike, koje možete objesiti na auto ogledalo: zec, трубящий u rog zatrubi, vrišti patka, medo-gitarist i žaba-аккордеонист.Oni će dati svoj automobil za malo zabave i šarm.

3. Jednostavnost instalacije: Ovaj ukras za auto ogledala opremljen sa užetom, koja vam omogućuje da lako objesiti ga na auto retrovizor.To je jaka i izdržljiva i ne zauzima puno prostora.To također sprečava vašem bez prepreka pri vožnji, pruža vam moderan i siguran auto pribor.

4. Izuzetna vještina izrade: To je ukrasna auto ogledalo ima glatku i sjajnu površinu koja stvara neprekinut vizualni efekt prilikom vožnje zajedno s autom.On ima jasnu teksturu, nema grube rubove i otporan na blijeđenje, što ga čini čvrstim i atraktivan pribor za vaše vozilo.

5. Širok raspon primjene: Ova auto slr krajolik su u svijetlim bojama i lijepih oblika.Oni će ogledalo vašeg automobila, ruksak, torbu, dnevni boravak ili spavaću sobu više privlačan i zabavan.Oni će stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u vašem automobilu i vašem prostoru.

Više informacija

Osnovni materijal

Pamuk

Težina proizvoda

40g

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5