Opis

Alfanxi - profesionalni talijanski proizvođač unutrašnjosti od алькантары.Nastojimo dizajnirati i napraviti svaki detalj na temelju uvozi iz Italije materijala Alcantara, izbor boja Alcantara: crna, crvena, siva, smeđa, zelena, odaberite svoje omiljene boje i stil.

【 Visoke kvalitete 】 U ovoj automobilskoj zaštitnim folijama za volan koristiti talijanska alcantara i ekološki prihvatljiv PC koji pruža protuklizna podloga integrirana podloga i ugodan osjećaj, ona je vrlo čvrst i ne распушается i ne blijedi.

【Univerzalni ukrcaj na 15 inča 】 Veličina ovog volana je 15*15*1.6 inča, odlično za većinu vozila, automobila, kombija, kamiona, limuzina.Ako vaš model automobila Tesla Model 3, molim vas, ostavite poruku prije kupnje, treba koristiti opciju manje veličine (35*37 cm).

【Pogodan je za četiri sezone】 Prozračni i впитывающий na dodir materijal što ga čini pogodnim za sva godišnja doba.Materijal alcantara zadržava svježinu ljeta i toplo zimi.

【Jednostavna instalacija 】 Ovaj poklopac volana relativno je jednostavan za instalaciju ako imate bilo kakvih pitanja, možete poslati poruku preko Amazona, mi ćemo vam pomoći riješiti problem, kako bi se izbjeglo nabora, ovaj proizvod ne sklapa se u pakiranju.

【 Besprijekornu uslugu 】 garancija 1 godina.Prijateljska politika povrata i službu za korisnike.

Više informacija

Tip elementa

Volani i glave volana

Visina proizvoda

4cm

Veličina

38CM

Težina proizvoda

0.8kg

Posebne karakteristike

Upija vlagu

Širina proizvoda

38cm

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naziv modela

Univerzalni poklopac volana-B

Promjer proizvoda

15inch

Naziv

Alfanxi

Dužina proizvoda

38cm

Crna

Plava traka-tip O O O O

Tip materijala

Guma

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5