Opis

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Auto držač za telefon

Opis:

Napomena: Molimo vas provjerite model vašeg vozila, položaj glavnog zaslona za upravljanje i temperature u kanalu, a zatim odaberite proizvod koji želite kupiti

Kompaktna veličina, elegantan izgled.

Dizajn: Inovativni dizajn, gravitacijska držanje i trokutasti nosač, automatski stisne, kada se telefon nosi za držač, stalan, automatski oslobađa kada snimate telefon iz držača, lako i povoljno.Izdržljiv i dobro zaštićeni: Visokokvalitetna rezanje od aluminijske legure, površinske oksidacije, auto nosač koristite elastičan i нескользящий spona, čvrsto drži oduška, meke gume za ventilaciju otvor, da ne ogrebete vaše uređaje.

Nosač: Цанговый uložak velike snage, držač može biti sigurno pričvršćen na ventilator na izlazu zraka pomoću meke gume podnoj, bez štete za vozilo.

Široka kompatibilnost: držač mobilnog telefona za automobil podržava običnu utičnicu.Pogodno za sve vrste pametnih telefona od 4,0 do 7,0 inča.S torbicom za telefon prihvatljivo.

Značajke: 100% potpuno novi i visoke kvalitete zajamčena.Iskoristite gravitacijom telefona, kako bi se u vezi s auto nosač, neka lijevoj i desnoj ruci stežući telefon unutra, tako da telefon možete sigurno popraviti.Lako instalirati ili pucati.Telefon držite na umu kada ste za volanom.

Materijal: aluminij legure, plastika

Komplet uključuje: 1 držač za mobilni telefon + 1 stalak

[xlмодель]-[foto]-[0000]

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Primjena

GPS

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5