Opis

Auto centralno upravljanje, ukrasnih traka, naljepnice za Dodge Nitro 2007 2008 2009 2010 2011 2012, pribor za unutrašnjost automobila, ABS crvena

Imajte na umu: jedan te isti model automobila može biti različito izvršena u različitim zemljama.Molimo vas da dio vašeg automobila nalik na našu sliku, inače to ne odgovara, ako postoji razlika, molimo kontaktirajte nas prije kupovine, hvala!

Lice:

1. Izvorni podaci vozila otvorena, a dimenzije su točni i usklađeni.

2. ABS ima izvrsnu otpornost na habanje, dobra stabilnost dimenzija i маслостойкостью.

3. Učinkovito poboljšava osjećaj mode u originalnom automobilu.

4. Jednostavnost instalacije.Zahvaljujući самоклеящемуся materijalu ga možete sigurno popraviti i lako отвалить. Rastavljajte, ne ostavljajući traga

Vodič za instalaciju: Korak 1: Molimo vas da očistite prostor i pobrinite se da na njemu nema prašine.Korak 2: Skinite самоклейку sa stražnje strane; Korak 3: Zagrijte самоклейку pomoću toplinske pištolj ili fena za kosu; (Jedan od savjeta koji treba koristiti s dolazi sa softverom, tada самоклеющимся materijalom, - to je toplina poklopca, što će ljepilo, ljepljiva traka.) Korak 4: Postavite proizvode na pravom mjestu.Ne perite vaše vozilo u roku od 48 sati.

1. Mi prihvaćamo plaćanje putem PayPal ESCROW i sl. Za plaćanje..

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 4 dana nakon završetka aukcije. (Neplaćanje može dovesti do upis UPI (neisplaćena roba) na vaš račun.Apartmani-ante.com.hr će se automatski zatvoriti vaš račun, ako ste zaraditi ukupno 4 UPI.)

3. UKUPAN iznos za plaćanje uključuje konačnu аукционную cijenu plus S & H (dostava i rukovanje).

4. S & H će biti određena u zavisnosti od primatelja broda.

5. Molimo, imajte na umu: S & H ne uključuje carine, lokalnih poreza ili bilo kakve druge naknade za uvoz.

6. Molimo vas, unesite vaše posebne želje (boja, pakiranje itd.) u dijelu NAPOMENE poruci prilikom plaćanja.

1. Pošiljka će biti isporučena u bliskoj budućnosti, stoga vas molimo da provjerite da li ste unijeli ispravne informacije o plaćanju i isporuci prije provjere.

2. Čim vaša uplata će biti završen, mi se ne ide više da se bilo kakve promjene u svoj red.

3. Molimo vas da pažljivo provjerite vašu adresu isporuke prije naručivanja, on ne može biti promjene, ako je narudžba izvršena.

4. Preporučujemo našem kupcu odabrati prioritet/express-mail za međunarodne dostave, koji je mnogo stabilniji.

5. Ako ste izabrali EMS, DHL, UPS, FedEx itd., molimo vas, kontaktirajte nas i platiti veću cijenu dostave.

6. Svu robu na lageru i da će biti isporučen u roku od 1-5 dana od prijema i potvrde uplate. (Osim vikendom i praznicima) !

7. Vaša narudžba će biti poslana sa našeg skladišta, gdje proizvod (e) je točno uskladiti, sigurno je pakiran i poslati je profesionalno.

8. Međunarodni kupci –molim vas, imajte na umu:

a. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

b. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

1. Naš cilj je uvijek bio orijentiran na kupca shopping iskustvo, i mi želimo da budete u potpunosti zadovoljni sa svakim proizvodom koji ste kupili on-line u našoj trgovini.

2. Ako niste zadovoljni kupljena kod nas roba, proizvod možete vratiti u roku od 15 dana od naloga za puni povrat kupoprodajne cijene, umanjen za troškove dostave i rukovanje. (Pri povratku bilo koji proizvod iz "free shipping" od ukupnog iznosa povrata oduzima se vrijednost izlazne prijevoz.)

Ako je potrebno, povratak, molimo vas da slijedite ove upute:

(1) Molimo provjerite sve pribor i kvalitetu odmah nakon primitka uputiti;

(2) Kontaktirajte nas u roku od tri dana nakon otkrivanja neispravnosti robe (ili morao otkriti, ako takav kvar robe je bio očigledan).;

(3) Dati detaljno objašnjenje o tome kako je došlo do štete, i fotografiju kao dokaz;

(4) Vraćanje robe, troškovi isporuke pre-paid korisnicima.Prostor mora biti unutra, u suprotnom, mi ne ćemo se vraća i ponovno slanje.Mi ćemo vam odgovoriti odmah, kad smo dobili ga i bi u tom slučaju.

1. Ostavimo pozitivan pregled nakon primitka uplate, molimo, ne zaboravite da stavite nam pet zvjezdica za sve detaljne ocjene prodavača.

2. Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni, molim vas, nemojte ostaviti negativan/neutralan tip.Moramo učiniti sve što je moguće da svaki klijent bio zadovoljan 100% i odlučio je da bilo koji problem za vas, hvala vam.

3. Ako ste zadovoljni primljenim proizvodom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.

4. Pokušat ćemo vam pružiti usluge što je moguće bolje, jer povratne informacije-to je ono čemu težimo.Molim vas, napišite mi i kroz "Moje poruke" ili "postavljanje pitanja prodavaču" ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših oglasa ili kupnju.Puno vam hvala!

1. Naš cilj je uvijek bio orijentiran na kupca shopping iskustvo, i mi želimo da budete u potpunosti zadovoljni sa svakim proizvodom koji ste kupili on-line u našoj trgovini.

2. Mi ćemo vam odgovoriti u roku od 12-24 sata. (osim vikendom i praznikom).

3. Naš odjel za podršku klijentima će odgovoriti na vaš e-mail u roku od 24 sata.Ako imate pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila ili klikom na link kontaktirati prodavatelja. (Osim vikendom i praznicima) !

4. Svi odgovori će biti poslana na vaš e-mail ako ne dobijete odgovor u roku od 1-2 radna dana, molimo vas, provjerite svoje "Moje poruke" na slučaj, ako vaše pošte postavljen pretjerano agresivni spam filter, blokiranje e-pošte Apartmani-ante.com.hr.Molimo vas da nam se još jednom. 5. Dobrodošli na veliko prodaju, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Više informacija

Boja

Crveno/od karbonskih vlakana

Funkcija

naljepnica na centralno upravljanje Nitro

Tip elementa

Unutarnje letvice

Upućivanje uključuje

3 kom./1 set

Jednostavnost instalacije

s premazom самоклеющимся

Certifikacija vanjskog testiranja

ISO9001

Naziv

YOCTM

Godina proizvodnje

2007-2012

Naziv modela

2023-0420-130

Dužina proizvoda

45cm

Težina proizvoda

0.1kg

funkcija

za automatsko lijevanje Dodge Nitro

Visina proizvoda

7cm

Širina proizvoda

3cm

Primjena

za srednje trake Nitro

Podrška

za auto oprema Dodge Nitro

Tip materijala

ABS

Kompatibilan

Za Dodge Nitro 2007-2012

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Odgovara

Uređenje centralnog upravljanja za Dodge Nitro

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5