Opis

Ova hranjiva krema sadrži vitamin i retinol, koji stimuliraju proizvodnju elastina i bore sa znacima starenja, uzrokovanih izlaganjem suncu.Nanosite ga svakodnevno i uživajte u prekrasnim promjenama u vašoj koži.

Karakteristike:

Težina: ~ 400 g

Veličina: 13,5*7*5 cm

Popis:

1 * skup dnevne i noćne kreme za lice

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Blistava učinak: Uz pomoć ove dnevne i noćne kreme za lice možete ostvariti blistavu i zdravu kožu.Sadrži moćne antioksidanse, koji štite kožu od photoaging i smanjuju sitne bore.

2. Bez bora: Ovaj dnevna i noćna krema za lice - vaša tajna krema za borbu protiv znakova starenja.On podiže razinu elastina u vašoj koži da zaglađuje fine bore i vrana noge.Također obnavlja i zateže kožu.

3. Hidratantni učinak: Ova krema radi čuda s vašom kožom kako danju, tako i noću.Hidratizira i njeguje vašu kožu zahvaljujući glicerin i керамидам, dok je mliječna kiselina nježno uklanja mrtve stanice kože.

4.Topiv u vodi sastojci: Ovaj dnevna i noćna krema će vam pomoći da postignete savršene i zdrave kože.Vitamin i retinol su neophodni водорастворимыми vitaminima, koji pružaju različite pogodnosti za njegu kože.Oni разглаживают fine bore i nedostatke, istovremeno zazhivlyaya i sprečava oštećenja kože.

5. Pogodan za sve tipove kože: Naša dnevna i noćna krema za lice je pogodan za sve tipove kože, da li suhu, masnu, mješovitu ili osjetljiva.On sadrži prirodne sastojke koji njeguju vašu kožu.Zahvaljujući tome, možete uživati u prekrasnim promjenama našeg krema.

Više informacija

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Naziv

LANBENA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Funkcija

Hidratantna

Korištenje

Lice

Sastojak

Prirodni sastojak

Rok trajanja

2 godine

Broj modela

Dnevna i noćna krema

Paul

Ženski

Tip elementa

Krema

Broj komada

KOMBINIRANI

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5