Opis

Želite sadržavati šape mačka u čistoći i zdravlju?Ako je tako, onda vam je potrebno je sredstvo za čišćenje mačji kandži.To je sredstvo za čišćenje kandži - jednostavan i učinkovit način za uklanjanje prljavštine s šape vašeg mačka.Kod njega je blaga formula koja brižno odnosi se na kožu i krzno vaše mačke.Ona također dolazi u prijenosni bočici, koju je lako nositi sa sobom i koristiti bilo gdje.To je sredstvo za čišćenje kandži pogodan i za pse srednje i velike veličine.Naručite svoj danas i osigurajte svoje mačka njegu koju zaslužuje!

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Sredstvo za čišćenje kandži kućne ljubimce

Materijal: prirodni materijali

Količina: 100 ml

Veličina proizvoda: oko 18x6,5x6,5 cm /7,09x2,56x2,56 inča

Težina proizvoda: oko 75 g

Pakiranje list:

1 kom. * sredstvo za čišćenje kandži kućne ljubimce

Pogledajte detalje proizvoda

1. [Jednostavno pjenjenje i čišćenje] Pruža mnoge pogodnosti za čišćenje bez ikakvih komplikacija, to je sredstvo za čišćenje mačji kandži može lako вспениваться i drži šape svoje ljubimce u čistoći.

2. [Učinkovit i pouzdan] To je sredstvo za čišćenje pas kandži - učinkovito i pouzdano rješenje za održavanje čistoće i zdravlja kandži vaše mačke.U njemu se koristi blaga formula, siguran za svoje mačke.Također se može koristiti za psu šape, što ga čini svestran i praktičan proizvod za vlasnike kućnih ljubimaca.

3. [Korisno i funkcionalno] To je sredstvo za čišćenje kandži kućne ljubimce, uokvirenu silicijskoj četkom, učinkovito čisti šape vaše ljubimce, omogućujući vam da lako primijeniti lijek, dok za čišćenje i ispiranje.

4. [Lako nositi sa sobom] Prijenosni, za uzeti ga sa sobom u zatvorenom prostoru i na otvorenom, to je sredstvo za čišćenje kandži za mačke je malih dimenzija i male težine, što pruža vam brojne pogodnosti.

5. [Univerzalna primjena] To je sredstvo za čišćenje kandži kućne ljubimce pomaže učinkovito ukloniti blato s šape kućne ljubimce, što ih čini mekom i svježom i pogodna je za pse i mačke male, srednje i velike veličine.

Više informacija

Broj modela

Mlaznica za čišćenje kandži pasa

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5