Opis

Opis

Da li ste iskusan vrtlar ili proučava vrt sa svojim rukama, ovaj fleksibilan i praktičan set za izravnavanje terena - vaš savršen izbor.Visoko kvalitetni čelik materijal čini ga pogodnim za teškim uvjetima na otvorenom.A četiri elementa mogu zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe u izradi ograda za travnjak.Trebate samo staviti zupce u tlo, a zatim zasjesti na naslonjač i uživati u prekrasnom krajoliku.Ovaj skup će biti odličan dodatak vašem vrtu.

Osnovne karakteristike

Efikasna izolacija: Pri prikladnu visinu (8,4 inča) može se učinkovito spriječiti invaziju korova u vaš vrt.I možete koristiti ovaj skup, da se lako dogovoriti, cvijeće, bilje i drveće u vašem vrtu, da biste stvorili savršen krajolik

Povoljno povezivanje: Petlje i drugi montažni pribor omogućuju udobno povezivanje četiri uređenih ivica stvoriti punopravni газонного barijera.

Set od četiri: 4 uređenih rubova dužine 40 cm može zadovoljiti zahtjeve planiranju travnjak ili vrt.Također možete kupiti dodatne ivica za stvaranje bogat i raznolik krajolik vrt.

Сгибаемый i штабелируемый: bez obzira na oblik, niti su vaši uređenih ivica, ova čelična ivica na superiorne snage će odgovarati vašim potrebama!I može se pakirati zajedno radi uštede prostora.

Izvrsna stabilnost: Duge zube vrha (2,3 inča) s tankim rubovima, koje je moguće brzo ubacite u zemlju, kao i pričvrsne vijke i matice pružaju dobru otpornost, tako da ne morate brinuti o tome da on встряхнется ili će oslabiti tijekom korištenja.

Minimalistički izgled: to je univerzalna boja crna, koji skladno će se uklopiti u razne dekoracije i neće odvratiti od ljepotu vašeg vrta.

Odabrani materijal: izrađen od čelika s nanošenja нанопекарной boje za zaštitu od habanja, korozije, заржавления, udaraca, deformacije i kvarova, tako da možete ga koristiti u različitim klimatskim uvjetima.I možete ga koristiti za dugo vremena, bez oštećenja vaše cvijeće i biljke.

Služba za korisnike: nastojimo pružiti kvalitetne proizvode i usluge.Ako imate bilo kakvih problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo odgovoriti i riješiti problem za vas što je prije moguće.

Detaljne informacije

Pametan udaljenost: Zupce vrha nalaze se na udaljenosti od 7,5 cm, što im omogućuje da se čvrsto postaviti u tlu.

Praktične rukavice: Par rukavica koji se nalaze unutar paketa, može zaštititi svoje ruke tijekom instalacije.

Primjena

On može spriječiti širenje korijena trave na cvjetnih kreveta i pogodno za vrtove, voćnjake, farme, vile, staze, travnjak i otvorene terase.

Specifikacija

Boja: crna

Stil: minimalistički

Materijal: čelik

Površinska obrada: nano-boja za pečenje

Debljina svake krajobraznu ivica: 0,18 cm / 0,071 u.

Dužina zubaca svakog vrha: 6 cm / 2,3 inča

Udaljenost između zuba savjet: 19,3 cm / 7,5 cm

Broj komada: 4

Neto težina: 8 kg / 17,6 kg

Bruto težina: 8,5 kg / 18,7 kg

Veličina pakiranja: 103 * 22 * 3 cm/40*8* 1 palac

Veličina svake ivica za landscape design (E * U): 101 * 21,3 cm /40 * 8,4 inča

Upućivanje uključuje

4 * Oštrenje za landscape design

4 * Petlje

1 par * rukavice

Ostali pribor

Napomene

1. Preporučujemo da prvo navlažiti tlo, pomoću noža ili pik (ne dolaze u kompletu) rez kroz liniju na mjestu gdje želite smjestiti resica, i kucam na njemu čekićem (nije u kompletu).

2. Molimo, imajte na malu razliku u boji, uzrokovanu rasvjetom snimanja, i greška u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, i pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Više informacija

Obrada površina

Nano-boja za pečenje

Broj komada

4

Dužina zubaca svakog vrha

6 cm /2,3 inča

bruto težina

8,5 kg / 18,7 kg

Pakiranje veličina

103*22*3cm/40*8*1inch

Stil

Minimalistički

Vrsta metala

Čelik

Materijal rimless

Metalne

Veličina svake krajobraznu ivica (E * U)

101*21,3 cm /40*8,4 inča

Udaljenost između zuba vrha

19,3 cm / 7,5 cm

Neto težina

8 kg / 17,6 kg

Debljina svake krajobraznu ivica

0,18 cm / 0,071 u.

Vrsta

Ograde, Rešetke i vrata

Boja

Crna

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5