Opis

Dobrodošli u naš dućan!Sve 100% potpuno nove, visoke kvalitete!

Ja sam vlasnik dućana, koji je spreman da se sprijatelje s kupcima.Nadam se da ću biti vaš najbolji prijatelj u stranoj zemlji.Možete razgovarati sa mnom, čak i ako imate drugih pitanja.Ja ću odgovoriti što je prije moguće nakon završetka mog posla.

Ako vam je potrebno povećati brzinu logistike, možete me kontaktirati, da bi se smanjila komisije, a kvalificirani kupci mogu dobiti i dodatne popuste.

Molimo vas da ne ostavljate negativne komentare po volji.Vjerujem da ste shvatili da ja stvarno dajem vam zadovoljavajući odgovor od srca kroz komunikaciju.

Dio sadržaja kroz Google translate.Ako ne razumijete, molimo vas, kontaktirajte me.

Tiskane dogovor zamijenjena uobičajenim detaljima i ne sadrže naljepnica, motora, generatora, dodatne opreme drugih proizvođača.Slike su samo za referencu i odgovaraju stvarni standard detalja.

Ovaj proizvod je proizvod MOC i ne dolazi s papirnatim vodstvom.Nakon prijema robe, molim vas, upišite e-mail adresu, i mi ćemo vam poslati e-brošuru na vašu e-mail adresu.

Proizvod dolazi bez originalne kutije, ali mi ćemo koristiti trajni bubbly paket za dobru pakiranje robe.Hvala!

Sve detalje prolaze provjeru kvalitete prije slanja, ako ste pronašli bilo kakve nestale ili oštećene dijelove, ne brinite.Molimo, kontaktirajte nas, i mi odmah poslati vam ih besplatno.

Zbog nekontrolirane logistike možete nas kontaktirati u slučaju pojave bilo kakvih problema.Molimo vas da ne ostavljate negativne komentare po volji.Vjerujem da ste shvatili da ja stvarno dajem vam zadovoljavajući odgovor od srca kroz komunikaciju.

100% sigurnost, neškodljiv je za organizam, to je normalno da se osjećate lagani miris pri prvom otvaranju, jer je proizvod bio u zatvorenoj ambalaži u roku od nekoliko mjeseci.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati.

Za brže isporuke, molimo vas da ispunite i aktualne informacije, ali i provjerite je li adresa dostave i puni naziv je točan i može biti isporučen.

Mi smo dobro упакуем parcelu, ali tijekom prijevoza upućivanje može помяться.To je u redu, ako primite bilo kakvih bore.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

Pažnja: Nemojte jesti hranu i držati daleko od vatre.

Više informacija

Upozorenje

Ne jesti i držati daleko od vatre

Vrsta plastike

ABS

Materijal

plastika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Preporučena dob

12+y, 18+, 14+y

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5