Opis

U potrazi zanimljiv razvoj igračku koja će vaše dijete naučiti smatrati broja i vrijednosti bitova?Upoznajte se s našim pouzdanim i lijepim igrama za prebrojavanje brojeva!Idealno za proslavu dana rođenja ili u bilo koje drugo vrijeme kada roditelji žele voditi svoju djecu u zabavna i izazovna igra koja će omogućiti usavršili svoje matematičke vještine.

Svojstva:

Praktično, osim kućnim učenju i učionici.Ispod svake ploče postoje dodatni prostor za pisanje jednadžbi, što zorno pokazuje i pojačava matematički koncepti i pomaže djeci da razumiju kako funkcioniraju broja.

Zahvaljujući mnoštvo boja brojila za različite чередований postoji mnogo načina da se predavati i učiti učinkovit način.Na primjer, za prikaz 1+1+3=5 možete koristiti, plava, zelena, tri plava i sl. Molimo vas da istražite druge mogućnosti sami

Veličina: 28*15,5 cm * /11.02*6.1* U

Popisu robe

Igre za prebrojavanje brojeva * 1 kutija

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od jake i lijepe kvalitetne siguran materijala, ova igra je za brojanje brojeva trajati godinama zabave i učenja.

2. Novo iskustvo učenja: Pretvorite učenje u zabavu kroz zanimljive igračke za prepoznavanje brojeva i boja.Svijetle kuglice i kartice privući pozornost djece i nadahnjuju ih smatrati i klasifikaciju boja, čime poticanje interesa za matematiku.

3. Učenike matematičke sposobnosti: Naša igra "prebrojavanje brojeva" poboljšava rani matematičke vještine, jer djeca uče sortiranje, grupiranje i сложению, koristeći bitne vrijednosti u praktičnim aplikacijama.Ova interaktivna igra podiže svoje matematičke vještine i budi ljubav prema učenju.

4. Prikladan dar: Slavi Dan zahvalnosti, Božić ili rođendan uz ovu igru za prebrojavanje brojeva.Odličan poklon, koji razvija logičko mišljenje, sposobnost rješavanja problema i druge vještine.

5. Veza između roditelja i djece: Potiče znatiželju svoje dijete i njegov interes za učenje, trošeći dragocjeno vrijeme zajedno za igre na brojenje brojeva koji poboljšavaju toplo interakcija.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Certifikacija

Europski certifikat (CE)

Preporučena dob

14+y

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5