Opis

Karakteristike:

1. Materijal: Naše čarape za joge s ručkama za žene izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka, imaju meke teksture, pogodan u čarapu, upijaju vlagu i odvode znoj, zadržavaju noge svježim su potrebni za vježbanje joge.

2. Funkcija: Čarape za šipke s ručkama za žene može se učinkovito spriječiti ispadanje prakticiranja joge i drugih pojava prilikom izvođenja pokreta, učinkovito štiti sigurnost prakticiranja joge.A, uz pomoć posebne čarape za joge mnogi Praktičari joge Lako Doseći Istinsku Suštinu neke Pokrete Joge, čime se povećava Učinak i smisao Nagrade od satove joge.

3. Primjena: Ti balet čarape su нескользящий dizajn sa silikonskim točke na potplatima osigurati bolje prianjanje i poboljšati ravnotežu i stabilnost, Ne samo za bavljenje balet, a također su pogodne za vježbanje joge bos, pilates, ples, fitness, ali i za kućnu upotrebu, trudnicama ili госпитализированными pacijentima.

Opis:

1. Boja: kao što je prikazano

2. Materijal: pamuk

3. Veličina: 35-40 eura

U isporuku je uključeno: par čarapa za joge bez prstiju s umreženim remenčićima

Napomene:

1. Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča

2. Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Više informacija

Naziv

Sigurnost

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5