Opis

Savršen kočnice alat za rad s čeljusti: Naš kuka za kočnica - savršen alat za zadržavanje kočnica u strani, smanjenje mogućnosti oštećenja čeljusti, kočionih crijeva i drugih dijelova.Korištenje posebnih alata za popravak ubrzava rad s autom i štedi vaše vrijeme za poboljšanje performansi.

Trajnost i sigurnost: naše rame za kočnica izrađeni su od čvrstog čelika, imaju solidnu strukturu, da ih nije lako razbiti, oni podnose težinu oko 100 kilograma, sigurno i trajno korištenje.

S gumenim savjet: naše ovjesa, kočnica imaju gumene stopice, što može pomoći spriječiti scarring obojene komponente ovjesa.

Lako pronaći: svaka vješalica za kočnica prekrivena plavom bojom u prahu, živih boja omogućit će vam da lako pronađete kada su vam potrebni, i više nikada nećete brinuti o tome da ćete izgubiti ove kuke za kočnica ili zaboraviti ih u auto.

Korisno za razne auto radova: Ovjesa, kočnica / kuke za čeljusti idealni su za različite auto radova, uključujući i zadatke povezane s kočnicama, колесными ležajima осевыми osovine i održavanjem nosača.

Boja: plava

Materijal: čelik

Veličina: 19,5x4,6x0,6 cm

Upućivanje sadržaj:

8 x kuke za kočnice kočnice

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5