Opis

Alat za uklanjanje ušni vosak s led pozadinskim osvjetljenjem - mekana silikonska mlaznica-žlica za sigurno i pažljivo uklanjanje ušni vosak u kremi.Ovaj set za uklanjanje ušni vosak je opremljen led pozadinskim osvjetljenjem, koja pomaže vam jasno vidjeti unutrašnjost uha.Mekana silikonska mlaznica-žlica i nježno djeluje na kožu i lako se čisti.Uživajte u brojnim sadržajima ovog sredstva za uklanjanje ušni vosak kuće.

Tehničke karakteristike:

Težina: oko 110 g

Veličina: kao na slici

Pakiranje list:

1 set alata za uklanjanje ušni vosak

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Jednostavno čistite uši: Ovaj set za uklanjanje ušni vosak u stanju zaštititi vaše uši u procesu čišćenja i pruža vidljivo uklanjanje ušni vosak, budući da je opremljen led pozadinskim osvjetljenjem.

2. Pouzdani materijali: Omogućuje vam brojne pogodnosti, to je sredstvo za čišćenje ušni vosak proizveden od meke silikonske pištolj-žlicom, što ga čini mekom, elastičnom i zaštitnog.

3. Glatko i učinkovito uklanjanje ušni vosak: Ovaj set za uklanjanje ušni vosak je izrađen od fine obrade i glatke površine koji pruža udobnost i jednostavnost korištenja.Ona također pruža гигиеничный i najsigurniji način za čišćenje ušiju.

4. Prikladne opcije za punjenje: Zahvaljujući naći u prodajnom USB kabel za punjenje, ovaj kit za čišćenje ušiju omogućuje punjenje od bilo kojeg kompatibilnog uređaja.Možete uživati u bežični i prijenosnim sredstvom za uklanjanje ušni vosak.

5. Jednostavan i učinkovit za njegu ušiju: Ovaj set alata za čišćenje ušni vosak omogućuje vam da se prepuštaju svoje uši kuće, kao i u salonu ljepote.On je pogodna kako za djecu tako i za odrasle i omogućuje vam brisanje ušni glatko i bezbolno, bez oštećenja uši.

Više informacija

Paul

Unisex

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Korištenje

Lice

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

KOMBINIRANI

Broj

Kit

Broj modela

Alat za uklanjanje ušni vosak

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5