Opis

Prijatelji, dobrodošli u naš dućan, ako vam treba drugi model ovog proizvoda, molimo kontaktirajte moj WhatsApp + 8618890035203 (e-mail: [email protected]) Ja ću link na proizvod, tako da se možete ga kupiti!

Pogonske osovine

Velika britanija je DE na raspolaganju CN SAD stražnji sklop pogonskog vratila za Land Rover Range Rover Evoque 12-13 LR031394

Podaci o vozilu

Broj OEM

LR031394 ,

Pogodan za

Za Za Land Rover Range Rover Evoque 2012-2013 -

Molimo vas, provjerite broj OE pred vašom narudžbom ili kontaktirajte naš odjel prodaje.

Mi prodajemo samo kvalitetne proizvode, sve proizvode u našoj trgovini dolaze s jamstvom kvalitete na 1 godinu uz neograničenu kilometražu.

Sve proizvode potpuno nove i zapakirane u kutije.Dodatni ambalažni materijal će vam značajno smanjiti rizik od oštećenja tijekom transporta.

Mi u potpunosti razumijemo koliko je teško provesti uspješan posao.Ako niste 100% zadovoljni cijenom i troškovima dostave, molimo ne ustručavajte se da nam se, naši prodajni predstavnici će učiniti sve što je moguće da ste bili zadovoljni. Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet!

Kontrola kvalitete

Naše usluge

To je vodeći profesionalni dobavljač rezervnih dijelova u Kini na sekundarnom tržištu automobila.Tvrtka je vodeći u području sveobuhvatne usluge modernih auto-dijelova, nakon što je na lageru tisuće vrsta i milijune proizvoda u ponudi za potpuno pokrivanje vozila.Rok isporuke je od 3 do 7 dana na lokalnoj складском tržištu u Kini, SAD-u, Kanadi, EU, velikoj Britaniji, Australiji i sl.

Vršimo misiju

Nastojimo proizvesti revoluciju u stvarnom nabavnom lancu auto dijelova s energijom, strašću i strast.

RADIMO PAMETNIJE

Mladi, energični, strastveni, oduševljen, ljubazno, transparentni i pošteni.Na vas djeluje više od 500 zaposlenih.Mi smo oni ljudi na koje se možete osloniti u upravljanju svojim lancem opskrbe auto dijelova.Svaki član našeg tima fokusiran na jednom postizanju željenih rezultata.

DIREKTNI i ORIJENTIRANI Na REZULTAT

Od prvog dana smo postavili očekivanja i ispuniti naša obećanja.Mi pristupamo svakoj trgovini s obzirom na vaše najbolje interese.Najbolje логистическое i zaštićeno rješenje iz Kine u SAD-u. Pojam usluga DDP (isporuka uz plaćanje naknade). (Uskoro će se pojaviti i druge zemlje).

PRONAĐITE SVOJ DA

Mi smo tim, pokretna iskustva, znanja i kreativnosti, koja je prodala više od 1000 000 auto-dijelova na sekundarnom tržištu SAD-a.Naš dokazani tim stručnjaka переосмыслила pravi lanac opskrbe dijelova na sekundarno tržište i pomogao nam je postati jedan od najbrže rastućih automobilskih dijelova "jednog prozora" u svijetu.

Mi smo odgovorni za organizaciju transporta i dostave robe na određeno vama mjesto.

Imamo na sebe maksimalne obveze za carinjenje uvoza i plaćanja poreza i /ili uvozne carine.

Ostali proizvodi

Ako niste našli OE ili proizvod koji vam je potreban, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Prodajni tim će vam pomoći.

Više informacija

Veličina

OE Standard

Vrsta auto dijelova

Korporativni na sekundarnom tržištu

Primjena

Kućište

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Mjesto podrijetla

Kina

Certifikat

IATF 16949 2016

Pribor za diy

ELEKTRIČNI

Tip pakiranja

Smeđa kutija svakog od njih

OE NO.

LR031394

Garancija

18 mjeseci, 18 mjeseci / 60, 000 km

Marka vozila

Za Za Land Rover Range Rover Evoque 2012-2013

Broj modela

DS31394

Položaj pogonskog vratila

Gornji vratilo

Naziv

Korporativni na sekundarnom tržištu

Br. proizvoda

Naziv detalji

Pogonske osovine

Materijal

Čelik

Vrsta instalacije

Izravna zamjena

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5