Opis

[Siguran i koristan materijal] vodena pumpa kapaciteta 5 litara izrađena od prehrane silikonskim crijevom, inženjerstvo materijala ABS visoke gustoće, iznutra i izvana učinkovito sprječava nastanak hrđe, bez mirisa, dobar sjaj, otporan na ogrebotine.Osigurajte vas zdrave vode.

[USB-punjiva pumpa za boce s vodom] Dispenzer za jug volumena 5 litara ugrađena punjiva baterija kapaciteta 1200 mah, što znači manje troškove na baterije i duži vijek trajanja. 2-3 sata punjenja.Može se koristiti u roku od 30-40 dana, ili možete ispumpavanje oko 4-6 boca vode volumena 5 litara, ne treba puniti svaki dan.

[Snažna primjenjivost] Modernizirana električna vodena pumpa je pogodna za različite modele галлоновых bačvi.Također je kompatibilan sa bocama kapaciteta 4,5 l, 5 l, 7,5 l, 10 l, 11,3 l, 15 l i 18,9 l, bez skidanja poklopca.

[Lagan i jednostavan za korištenje] Dozator za vodene pumpe razlikuje se elegantnim i kompaktnim dizajnom kućišta.Lagana pumpa za vodu pogodan za uporabu na otvorenom / u zatvorenom prostoru.Jedan klik za uključivanje, ponovno pritisnite gumb za isključivanje. upravljanje jednom tipkom olakšava čak i djecu i starije osobe.

[Prijenosni dizajn] vrč za vodu veličine 5,11x3 inča, koji možete nositi sa sobom gdje god idete, pogodno za ured, kuće, škole ili upotrebu na otvorenom.I ima nižu razinu buke u odnosu na prethodni, vodena pumpa, čini da se osjećate sretnije.

Boja: crna

Materijal: ABS

Veličina: 13 cm

Sadržaj paketa:

2 x dispenzer za vodu

2 x usb kabel za prijenos podataka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O дропшиппинге

1) primamo дропшиппинг, imamo veliko iskustvo u дропшиппинге, a mi ne ćemo postavljati bilo kakve reklame i materijala u red.

2) primamo CSV-datoteka (Excel datoteka) za obradu rasuti naloga.Trebate samo platiti jedan nalog na Apartmani-ante.com.hr.Mi ćemo obraditi vaše narudžbe u skladu s excel datotekom.možete nam poslati CSV-datoteka koja sadrži sve informacije o klijentu (ime, e-mail, puna adresa etchellip) i podatke o narudžbi (boja, količina).Ja ću ponuditi ukupnu cijenu.Trebate samo staviti jedan red na Apartmani-ante.com.hr, nakon što ste ga platiti.Mi загрузим vaša datoteka u naš sustav, a mi ćemo obraditi vaše narudžbe u skladu sa svojim datotekom.

Nakon toga, kako ćemo poslati narudžbu, ja ću proslijediti natrag CSV-datoteka sa šiframa za praćenje.

Više informacija

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5