Opis

Glavne točke:

1. Savršen poklon za ljubitelje automobila: Ako ste u potrazi za poklon za Božić, Novu godinu ili rođendan za svoje prijatelje ili obitelj, voli automobile, obratite pozornost samo na ovaj sprej za pokrivanje automobila.To će učiniti ih automobili sjaji kao nova i štiti ih od ogrebotina i mrlja.

2. Djelotvoran sprej za poliranje automobila voskom: ovaj profesionalni sprej za pokrivanje čuva vaše vozilo sjajno i čisto, efikasno štiti boju od ogrebotina i mrlja.

3. Ušteda vremena: Sprej za keramički premaz vozila je vrlo jednostavan za korištenje, je u stanju ukloniti prljavštinu, plaketa, ptičji izmet, bljuzgavica, prašine, masnoća i uporni mrlje, što je savršeno štedi vrijeme i novac.

4. Jednostavnost čišćenja: Ovaj sprej za pokriće automobil - udoban i učinkovit način za zaštititi boje vaš automobil.Samo ga prskajte i obrišite površinu da uklonite prljavštinu bez upotrebe vode.Uštedjet ćete vrijeme i novac, a da pritom zadrže svoj automobil sjajno i čisto.

5. Široka primjena: Ovaj sprej za pokrivanje automobila može se koristiti za motocikle, plovila, automobilskoj industriji, što ga čini univerzalnim i prikladan način za čišćenje vašeg automobila.

Opis:

Sprej za pokrivanje automobila - odličan poklon za rođendan ljubitelj automobila.On pomaže sadržavati vaš automobil u čistoću i sjaj, štiti od prašine, prljavštine i nečistoća.Pogodan je i za čamaca i drugih vozila.Uz pomoć spreja za auto presvlake možete uštedjeti vrijeme i novac na автомойках i uživati glatka i sjajna obrada.

Specifikacija:

1. Naslov: Sprej za auto presvlake

2. Ključne riječi: alat za auto presvlake; нанопрей za auto presvlake

3. Kapacitet: 120 ml

4. Bruto težina: 147 g

Pakiranje list:

Sprej za pokrivanje automobila 120 ml * 1

Spužve za trljanje vozilo * 1

Ručnik za premazivanje automobila * 1

Više informacija

Širina proizvoda

9.5cm

Promjer proizvoda

0.00inch

Težina proizvoda

147g

Tip elementa

Sredstvo za uklanjanje mrlja od hrđe i tar

Količina proizvoda

120 ml

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip materijala

sprej

Naziv modela

sprej za poliranje poliranje voskom

Naziv

vvcesidot

Posebne karakteristike

Sredstvo za čišćenje navlake za auto

Dužina proizvoda

16cm

Visina proizvoda

4.3cm

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5