Opis

[Futuristički dizajn bez lopatica]: U usporedbi s tradicionalnim ventilatorom, ovaj stolni ventilator koristi турбинную tehnologiju koja predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i dizajna.Nikada nećete brinuti o tome što пораните prste, to je siguran za dojenčad, malu djecu i kućne ljubimce.Osim toga, zahvaljujući konstrukciji bez lopatica ovaj ventilator se lako čisti, što vam štedi dosta vremena.

[Mali tihi stolni ventilator]: Ovaj stolni ventilator mali i lagan, lako možete da ga ponijeti sa sobom gdje god idete.Štoviše, tijekom rada ovaj osobni ventilator ne zvoni iritantan buci.Tako da bez obzira da li vam treba ventilator za spavaće sobe, ureda, stolni ventilator ili hostela, ovaj ventilator bez lopatica - idealno rješenje.

[Osjetljiv na dodir za upravljanje i 3 brzine]: Ovaj stolni ventilator bez lopatica je opremljen inteligentnim osjetljivim na dodir, moderan i udoban.Jednostavnim dodirom na tipki za upravljanje, možete jednostavno prilagoditi brzinu vjetra u skladu s vašim željama, stvarajući za sebe hladnom i ugodnu atmosferu.

[savršeni je suputnik u ljeto]: Vruće ljeto, radite li u uredu ili učenje kod kuće, ovaj stolni ventilator će postati savršen pratilac, on će stvoriti bolju cirkulaciju zraka, stvara povjetarac nježno miluje vas, smiruje razdražljivost, osvežava vaš um, učinkovito poboljšava vašu pažnju i učinkovitost.

[Punjenje putem USB-a]: Ugrađena punjiva litij baterija kapacitet 2200 mah, brzo punjenje za duži vijek trajanja baterije.

Nominalna snaga: 5 W

Nazivna napajanje: 5 v /1 A

Specifikacija baterije: litij-ionska baterija od 2200 mah

Boja: bijela

Materijal: ABS

Veličina: 119x128x302 mm

Upućivanje sadržaj:

1 * ventilator bez lopatica

1 * usb kabel

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

5V

Funkciju daljinskog upravljača

No

Snaga (W)

1w

Funkcija sinkronizacije

Nedostatak sinkronizacije

Naziv

FGHGF

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5