Opis

Ovaj sklopivi stroj za pranje rublja svestran, male veličine.Бионическая ručno pranje, ne oštećuje odjeću, dvostrano napajanje omogućuje lako ukloniti mrlje.

Možete koristiti ovu perilicu za pranje čarapa, intimna odjeća ili dječje odjeće i sl. Ova perilica posuđa pomoći će vam napraviti duboku čišćenje, što je vrlo praktično.U cilju održavanja zdravlja i higijene osobne stvari (donje rublje / maske) i dječju odjeću ne perite odvojeno od drugih predmeta (čarape / odjeća za kućne ljubimce), da bi se izbjegla unakrsna infekcije i održavanju zdravlja za vas i vašu obitelj, ovaj sklopivi mini-perilica rublja - idealan izbor za vas.

Ova perilica rublja pažljivo osmišljen i ima tri načina rada, možete odabrati jedan od njih u skladu sa stvarnim stanjem.Ovaj prijenosni stroj za pranje rublja može oprati dječja odjeća, donje rublje, ručnici, čarape ili druge male predmete. također je prikladan za pohranu u malom prostoru. za ljude koji vole čistoću, vole zdravu hranu, često putuju, žive u školi i u obitelji s bebama, kućnim ljubimcima, pacijentima.

Ova perilica rublja je sklopivi, što omogućuje lako uzeti ga sa sobom, pogodan kako za kućnu upotrebu, tako i za putovanja.Usvojen dizajn na preklop.Kada ga ne koristite, možete preklopiti ga i objesiti na zid, pod stolicu ili pod krevet.Ne zauzima prostor u vašem domu.Суперэкономные i udobne, odlične proizvode i usluge uvijek mogu uštedjeti više vremena, novca, energije i nevolje.Poboljšajte kvalitetu svog života.

Tip utikača: zidni utikač EU, to se odnosi na Indoneziji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i tako dalje.

Napon: 220 v ac

Boja: zelena

Materijal: plastika

Veličina: 205x205x260 mm

Upućivanje sadržaj:

1 * stroj za Pranje rublja

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Tip stroj za pranje rublja

Mini-stroj za pranje rublja

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Program pranja

Samo za pranje

Tip preuzimanje

Preuzimanje vrha

Naziv

FGHGF

Snaga (W)

100 W

Klasa energetske učinkovitosti

Klasa 2

Napon (U)

110

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5