UPOZNAJTE MANDRE

Aktivni odmor, sport, zabava, gastronomija, plaže,... vaš zasluženi odmor.

Prirodne plaže & Čisto more

Naselje Mandre nalaze se na zapadnoj strani otoka Paga - sunačanoj strani. Zbog svog smještaja, Mandre krasi izuzetno čisto, otvoreno more i veliki broj plaža.

Adrenalinski sportovi

Okušajte se u velikom broju adrenaliskih aktivnosti ili sportova. Bilo da ste potpuni početnik ili profesionalac, jednostavno ćete uživati. Nudimo vam jet-sky, penjanje, planinarenje, ronjenje, jedrenje...

Gastronomija Otoka Paga

Bjelo zlato otoka Paga definitivno je poznata paška sol, ali valja nadodati još paški sir, pašku skutu, pašku janjetinu, paško vino žuticu ali i sve poznatiji i cjenjeniji paški med od kadulje (slavuje).

ZRĆE - Danonoćna zabava

Na već poznatoj i nezaobilaznoj plaži Zrće možete 24/7 uživati u raznim zabavnim sadržajima; 24/7 party, vodenim sportovima, restoranima, kafićima, noćnim klubovima, renta car/moto i sl

Otkrijte Mediteran

Zaronite na jednu od preko 30 ronilačkih lokacija. Akvatorij otoka Paga i obližnjeg zadarskog arhipelaga bogat je povješću koja sa sobom nosi mnoge bitke i potonula blaga, brodove. Probudite istraživača u sebi.

Paška čipka

Iuzetna tvorevina konca, izrađena višemjesečnim šivanjem na iglu. Paška čipka nalazi se na popisu materijalnih dobara UNESCO-a. Paška čipka radi se isključivo na otoku Pagu u gradu Pagu.

Biciklističke staze

Na otoku Pagu nalazi se preko 20 biciklističkih staza od kojih su neke duže od 50 km. Valja istaknuti biciklističke staze koje prolaze preko vjetroparka, vinskom cestom i cestom sira.

15. Meridijan

Kroz otok Pag prolazi 15 Meridijan koji je označen na lokaciji udaljnoj 5 km od grada Paga, točnije u predjelu Sv. Marija Magdalena. U podnožju oznake meridijana nalazi se pječana plaža.

Ljekovito bilje

Veliko bogastvo Paga nalazi se u ljekovitom bilju, koje je jednim djelom i zaslužno za vrhunsku kvalitetu paškog sira i janjetine. Na Pagu možete pronaći; kadulju, smilje, bosilje, lavandu, komorač...